Kas ir kodėl ant Borkos bačką stumia?

Autorius: Vincas Šaltinis: ... 2016-03-24 14:14:43, skaitė 1941, komentavo 0

Kas ir kodėl ant Borkos bačką stumia?

Kas galėtų ant Borkos stumti bačką abejonių nekyla, tai - DELFIS. Nes jis visada ir ant visų stumia bačką. Bet kodėl būtent dabar ir kodėl būtent ant J. Borisovo, dar žinomo kaip R. Pakso finansuotojo. Taigi artėja rinkimai ir šį rudenį bus perskirstytos pinigingos darbo vietos, o kad jų negautų tas kam nepriklauso, reikia imtis prevencinių informacinio susidorojimo priemonių. Na ir uolūs delfio žurnaliūgos visada pasiruošę atidirbti savo šeimininkams, antraip kodėl jie tylėjo visus tuos metus, kai Boria statėsi vilas ir taškėsi prabanga? Ir kodėl ne po rinkimų, o prieš? Belieka viena išvada - toks užsakymas.

Klausimas kas užsakovas? Nagi tie patys kurie vykdė valstybinį perversmą kai išmetinėjo R. Paksą. Dabartinė valdžiukė - buvę komjaunuoliai ir partiniai savo laiku kovoję už šviesų tarybinį rytojų. Tai yra giminių pažįstamų ir draugelių klanas - vientisas organizmas, nepriklausomai nuo partijų, frakcijų ir koalicijų pavadinimo. Juk tas klanas valdžią susigražino ir išlaikė iki šiol.


Boria - Pakso draugelis

Borisovą griebė už pažeidžiamiausios vietos - prabangos (matai tu, koks negeras pižonas - turi krūvą teritorijos, daro ten ką nori, netgi 2 ežerus apsitvėrė ir nieko neįleidžia), o juk visi norėtų gyventi taip kaip jis. Todėl šiame kontekste gan lengva suformuoti neigiamą įvaizdį. Šiek tiek keista, kodėl neakcentavo jo rusiškos kilmės, juk rusas tai baisu baisu. Nors gali būti jau nelabai baisu, kad antirusiška isterija atrodo per daug nuvalkiota tema.

Žemiau ištrauka iš delfių straipsnio. Tsakant "žalieji gamta rūpinasi":

"Trakų rajone buvęs nušalintojo prezidento Rolando Pakso rėmėjas Jurijus Borisovas prieš keletą metų sukūrė tikrą tvirtovę, kurią vietiniai vadina „valstybe valstybėje“. Aptvertas 150 ha privatus miškas ir du ežerai, nutiestas nelegalus kelias, kylantys abejotino teisėtumo statiniai. Visa tai J. Borisovas oficialiai jau perleido kitam juridiniam asmeniui. Tačiau įdomiausia šioje istorijoje tai, kad šį objektą valstybinės institucijos stengiasi aplenkti ir nedaro nieko, kad miškas vėl taptų prieinamas žmonėms."