Europos fašizacija yra neišvengiama

Autorius: Lietuvos Antifašistų Frontas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-07-13 21:20:00, skaitė 394, komentavo 3

Europos fašizacija yra neišvengiama

Mano nuomone, vienintelis būdas Europos Sąjungai išlikti bus Europos fašizavimas. Kai Europos Sąjungai nepavyks sutriuškinti Rusijos ir beveik už dyką gauti Rusijos išteklių, Europa susidurs su ekonomine suirute. Tai reiškia pačios viduriniosios klasės, kuria remiasi parlamentinė demokratija, žlugimą.

Vienintelė išeitis iš šios padėties Europai, bus grįžimas prie pasiteisinusios dvidešimtojo amžiaus pirmosios pusės patirties – fašizmo.

Fašizmas turėtų būti laikomas teroristine finansinio kapitalo galia. Tai yra finansinio kapitalo galia, vykdoma teroristiniais metodais.

Iš tiesų, dar visai neseniai kolektyviniai Vakarai savo fašizmą maskavo demokratija. Tačiau pasauliui tampant daugiapoliu, jam to nebereikia.

Patikėkite, praeis dar šiek tiek laiko ir Europoje atsiras naujas fiureris, pagamintas jankių ir britų piratų. Na, kaip ir praėjusiame amžiuje.

Ir prasidės kita Europos ekspansija į Rytus.

P.S.

Beje, pirmuosius žingsnius litukrija jau žengė. Juk būtent šioje teritorijoje, ketvirtasis reichas savo naujas metodikas išbando. Kaip čia neprisiminsi mirtino snarglio epidemijos ir giežčiausių visoje Europoje pandeminių suvaržymų.