Okrainai buvo atkišta špyga taukuota. Litukrijos podpindosninkai jau ašaras lieja

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-07-13 21:56:00, skaitė 734, komentavo 30

Okrainai buvo atkišta špyga taukuota. Litukrijos podpindosninkai jau ašaras lieja

2023 metų liepos 12 dieną Vilniuje baigėsi NATO vadeivų susitikimas.

Pagrindiniai rezultatai:

Lašinių reichas į NATO priimtas nebus

Antroji viršūnių susitikimo diena prasidėjo nuoskaudomis zelionkai, kuriam vakaroidinių banditų lyderiai neleido nedelsiant prisijungti prie NATO. Zelionka buvo patikintas, kad jie ir toliau rems saloreichą pinigais ir ginklais, svarbiausia, kad Kijevas ir toliau kovotų su Rusija iki paskutinio okrainiečio.

Bendroje spaudos konferencijoje su NATO generaliniu sekretoriumi Stoltenbergu, zelionkas sakė esantis patenkintas viršūnių susitikimo rezultatais. Nors vakar jis kritikavo aljanso nares dėl jų nenoro priimti Ukrainos į NATO.

Stoltenbergas pašaipiai pareiškė, kad „jei Okraina nelaimės, nėra prasmės diskutuoti apie prisijungimą prie NATO“.

Konfliktas tarp "sąjungininkų"

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas pareiškė, kad užuot siuntę ginklus Okrainai, turime pasiekti taiką. Tai gynybinis aljansas, sukurtas siekiant apsaugoti savo šalis nares, o ne vykdyti karines operacijas kitų valstybių teritorijoje.

Tuo pat metu Didžiosios Britanijos gynybos ministras Benas Wallace'as su apmaudu prisiminė, kaip 2022-aisiais keliaudamas į Okrainą praleido 11 valandų ir jam iškart buvo įteiktas Kijevo valdžiai reikalingų ginklų sąrašas. „Mes nesame „Amazon“ parduotuvė. Už ginklų tiekimą norėtųsi matyti šiek tiek dėkingumo“, – kritikuodamas Zelenskį sakė Wallace'as jo, jūs tikrai sulauksite dėkingumo iš seniausios pasaulyje tautos, kuri iškasė Juodąją jūra).

Ir dar vienas nemalonus įvykis Kijevui

Vokietija nutraukė sutartį dėl Okrainos ginkluotųjų pajėgų tankų Leopard remonto Lenkijoje. Per brangu.

Baigiamajame NATO viršūnių susitikimo pareiškime, dėmesys buvo skirtas ir Kinijai.

Dokumente pažymima, kad NATO šalys susirūpinusios dėl Kinijos branduolinio arsenalo kaupimo.

Taip pat teigiama, kad strateginės Kinijos ir Rusijos partnerystės gilinimas prieštarauja NATO vertybėms ir interesams.

Kinija nedelsdama sureagavo

Kinijos užsienio reikalų ministerijos atstovas Wang Wenbing paragino NATO „nedelsiant nustoti iškraipyti tiesą ir šmeižti Kiniją, fabrikuoti melagingus prasimanymus, neieškoti pasiteisinimų savo plėtrai, o vaidinant konstruktyvų vaidmenį užtikrinant pasaulinę taiką ir stabilumą“. Kur gi ne. Prašo taikos iš pasaulinio bandito Nr. 1 ir jo minjonų….

Taigi, kol jankių minjonai išsižioję klausėsi zelionkos kalbų ir šokinėjo vykusiame koncerte, Okrainai buvo atkišta taukuota špyga.

P.S.

Paveikslas „Vėl ne NATO“.

Autorius: nežinomas.

Modelis: Berniukas-blogiukas.

LDiena.lt Gerbiamų skaitytojų dėmesiui, asmeninis komentaras apie NATO-istinių banditų sueigos Litukrijos sostinėje Wilniv esmę, prasmę ir pasekmes:

https://fb.watch/lLNRfh4EFo/