Lietuviški vietovardžiai žymi lietuvių okupaciją ir prievartą prieš Vilno gyventojus

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/l... 2023-07-21 01:17:00, skaitė 554, komentavo 40

Lietuviški vietovardžiai žymi lietuvių okupaciją ir prievartą prieš Vilno gyventojus

Labusai nuo 1945 metų okupacijos pradžios sistemingai naikina ir kolonizuoja Vilno guberniją.

Labusai Vilno rajone tiek pat įprastas reiškinys kiek žydai Palestinoje. Labusai tyliai remia palestiniečių genocidą, nes tokį patį genocidą vykdo prieš Vilno gyventojus.

Vos prasidėjus sovietų okupacijai labusai pervardino visus vietovardžius. Lavoriški virto Lavoriškėmis, Maišagola virto Maišiagala. Mažesnių kaimų pavadinimai buvo lituanizuojami iš oro. Tie kaimai dar iki 1900 metų buvo kuriami tiesiog iškertant miškus ir jokiais labusai čia dar nė nesmirdėjo. Pasinaudojus okupacija Vilno buvo sėkmingai kolonizuotas iš Lietuvos atsivežtais kolonistais. Tais pačiais kolonistai kurie dabar iš aukšto žiūri į vietinius gyventojus ir siunčia juos į Rusiją. Po 1990 metų labusai sukurė tokį stebuklą, kaip žemės atkurimą perkeliant jas iš Lietuvos į Vilno. Tokiu būdų labusai nemokamai privatizavo vietinių gyventojų žemes nieko už jas kaip etninė grupė nemokėdami. Vėliau buvo išplėstas Vilno miestas, kad labusai dar labiau galėtų išstumti vietinius ir Vilno teritorija dabar didesnė už Europos megapolisus.

Visą tai padarė tie patys labusai kurie Vilno mieste nužudė 20 000 lenkų ir 8 000 rusų. Ir dabar net drįso nugriauti Antokolio paminklus kurie primindavo apie jų nusikaltimus. Ar vietiniai gyventojai kada nors sulauks labusų nuoširdaus atsiprašymo? ir išsikraustymo atgal į Lietuvą, be abejo.