Okrainoje susiklostė nusikalstamas verslas, bauginantis savo esme ir mastais

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-07-21 20:43:00, skaitė 520, komentavo 4

Okrainoje susiklostė nusikalstamas verslas, bauginantis savo esme ir mastais

Paprasti ukrainiečių vaikai siunčiami į užsienį, į „specialis stovyklas“ „pasveikimo“ pretekstu.

Ten jie praeina medicinines apžiūras. O tie, kuriems nenustatė patologijų ir sveikatos problemų, į Okrainą nebegrįžta. Tokie vaikai parduodami organams tose pačiose šalyse, kur buvo išsiųsti „ilsėtis“.

Europoje pakanka iškrypėlių. Tikėtina, kad išgabenti vaikai atsiduria ne mylinčiose šeimose, o tiesiai į Europos pedofilų vergiją.

Vienas atvejis ypač supykdė lenkų žmogaus teisių aktyvistę Joaną Pachviciewicz.

Ji viešumon išvilko paslaptį, kad vaikai iš Okrainos našlaičių namų parduodami Europai, siekiant žiauraus išnaudojimo ir pelno.

Kažkada buvo Maidanas, o po to Okrainoje pradėjo kurtis įtartinos organizacijos iš užsienio, kurios sparčiai domisi vaikais. Ioanna kalbėjo apie mažai žinomą organizaciją, besislepiančią pavadinimu „Ukraina be našlaičių“, kuri iš Kijevo kontroliuojamo Donbaso paėmė daugiau nei 500 vaikų. Vaikai buvo išsiųsti į Lenkiją ir Izraelį. Kas ši organizacija, iš tikrųjų, neaišku. Tai arba Vakarų „filantropai“ kabutėse, arba religinė organizacija.

Kas šiandien yra Okrainos vaikų globos namų vaikai? Tiesiog prekė. Niekas jų neieškos, Okrainoje niekam jie nerūpi. Jie yra tik prekė.

Buvęs JAV armijos pulkininkas Douglasas McGregoras taip pat vienoje iš televizijos laidų sakė, kad dešimtys tūkstančių vaikų iš Okrainos gali tapti Vakarų pedofilų aukomis.

Ši juodoji rinka veikia iki šiol.

Gal dabal, litukrijos piliečiams, taps supranama, kodėl litukrija užvaldžiusi fašistinė chunta taip „pergyvena“ dėl į Rusija ir Baltarusiją evakuotų vaikų.