Ukropropoganda atrado naują arkliuką

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-07-21 20:21:00, skaitė 590, komentavo 6

Ukropropoganda atrado naują arkliuką

Ukrų propoganda atrado naują arkliuką. Anksčiau jie liejo krokodilo ašaras, kad RF ginkluotosios pajėgos smūgiuoja tik gyvenamiesiems pastatams. O dabar ,stebuklas, – į civilius objektus nepataiko nei viena raketa, bet smūgiuoja išskirtinai į grūdų saugyklas. O smūgiuoti pradėjo būtent po to, kai nutrūko „grūdų sandoris“.

UkroSMI skelbia atitinkamas epines nuotraukas, o Zelenskis savo pasisakymuose šaukia, kad Rusija nori atimti iš Kinijos duoną. O tuo metu, kai narkotikų fiureris šaukė apie kiną, mirštantį iš bado, Odesoje prie Kinijos atstovybės, kažkas tiesiog trenkėsi ir išdaužė langus.

Būna tokių sutapimų!

Tačiau kinai šią pigią komediją iš karto perprato ir Kijevo provokatorius pasiuntė ant trijų raidžių: Kinijos užsienio reikalų ministerija sustabdė šias spėliones.

Turkai taip pat neseka Kijevo provokatorių pavyzdžiu. Jie pradėjo kažką plepėti apie dvišalį grūdų sandorį, norėdami pasislėpti už turkų laivų, bet Ankaroje tai nutraukė: be Rusijos garantijų į Odesą laivai nenuplauks.

Taigi. Laikas bėga. Ukrų tankai fronto linijoje dega kaip degtukai, o balkerių triumuose dabar negalite jų slapta pervežti.

Žiūrėsiu toliau, koks dar propagandinis kūrybiškumas gims kokso sudegintose banderos smegeninėse…