ŠMAUKŠT: Putinas keturiems šamanams nukirto galvas

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-07-28 02:48:00, skaitė 727, komentavo 13

ŠMAUKŠT: Putinas keturiems šamanams nukirto galvas

Balandžio 13 dieną „Telegram“ kanale „General SVR“ pasirodė informacija, kad Putinas surengė slaptą susitikimą, kuriame labai siaurame rate su penkiais patikėtiniais aptarė būsimą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą. Išsakius miglotą žvalgybinę informaciją, Putinui buvo pranešta apie naujas šamanų prognozes.

Visų pirma neįvardinti šamanai pranašavo didelį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą pirmąją vasaros pusę ir beveik visų Rusijos okupuotų teritorijų išsaugojimą.

Tačiau jie taip pat paminėjo Andrejaus Kosmačo prognozę Marko Feigino eteryje. Jis prognozavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo pradžią balandžio–gegužės mėnesiais ir Rusijos armijos pralaimėjimą netekus Krymo.

Šią informaciją pakomentavo buvęs KGB žvalgybos pareigūnas Sergejus Žirnovas.

„Iki šiol šamanai Putinui nelabai padėjo. Tas pats kanalas pranešė, kad Putinui pernai buvo pranašaujama pergalė, kai tai neįvyko, jis nukirto galvas keturiems šamanams. Bet apskritai, kalbant rimtai, nereikia būti kažkokiu prognozuotoju, kad suprastum, jog Rusijos Federacija pralaimi šį karą, nepaisant to, kad ji turi daug didesnį karinį ir ekonominį potencialą nei Ukraina“, – pažymėjo ekspertas.

Tada jis pabrėžė, kad pasaulio istorija rodo, jog beveik visi agresyvūs karai baigiasi šalies agresorės pralaimėjimu.

„Bet aš patikslinsiu – žmogus, kuris klauso šamano, ką tai išvis sako?“ – paklausė žurnalistė.

„Žinote, situacija nėra tokia juokinga, kaip gali pasirodyti. Visose pasaulio žvalgybos tarnybose yra skyriai, kurie rimtai užsiima ateiviais, šamanais ir kitais dalykais. Kitas dalykas, normaliose išsivysčiusiose šalyse tai tik vienas iš analizės kanalų. Yra absoliučiai racionali analizė, pagrįsta žvalgybos duomenimis, ir jei prie to pridėsite keletą okultinių temų, tai nepakenks. Problema iškyla, kai šamanais pasikliaujama daugiau nei žvalgybos ir analitikos duomenimis“, – aiškino Žirnovas.