Arkadij Vinokur. Žydo chutzpah LRT portale.

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/n... 2023-08-01 01:21:00, skaitė 431, komentavo 9

Arkadij Vinokur. Žydo chutzpah LRT portale.

Žydas užlipo ant altroriaus ir su naporu myža lietuviams į akis.

„Siurprizas“ Lietuvai ir Zelenskiui – naujas „herojus“, kvietęs atsikratyti žydais. Seimo narys Remigijus Žemaitaitis vemia buitiniu antisemitizmu, siūlo užmušti žydus pagaliuku. Seimo narys R. Žemaitaitis, lyg pagal įsakymą, savo antisemitinę kampaniją pradėjo prieš pat NATO viršūnių susitikimą Lietuvoje. Tikslas – diskredituoti Lietuvą.

Tikslo šitas urodas nežino, o tik spėlioja. Kitaip sakant - meluoja ir viešai žmeižia. Kaip taisyklė žydai visame pasaulyje pradeda myžti kipiatoku kai eilinį kartą nužudo keliasdešimt palestiniečių ir į jų namus atkelia žydų kolonistus. Taip ir Vinokur su Faina Kuklianski apsimyžo po eilinių palestiniečių žudynių.

V. Tutkus. Viename videoįraše jis kalbėjo: „Tai kaip dabar su Ohmanu, dabar šalom Ohmanai (mėgdžioja antisemitinį žydo kalbėsenos stereotipą) teks sakyti? Jis griebia milijonus iš Lietuvos žmonių ir neaišku, kur juos siunčia, aš nenustebsiu, jeigu į Izraelį.

Net 7 milijonai lietuvių eurų buvo pervesta žydams už radarus. Todėl Tutkus teisus, o urodas meluoja.

Akivaizdu, kad Lietuvoje vykdoma Kremliaus speciali antisemitinė operacija, kurios tikslas – diskredituoti Lietuvą, pateikti ją kaip nacistus ir nacistinę praeitį garbinančią nenusisekusią valstybę. Išnaudojama tikslinė grupė – dešinieji radikalai.

Vinokur čia sumetė viską į vieną kruvą. Antisimitizmas, Kremlius, pašiko ant mėšlo Lensbergo, nusivalė užpakalį su Holokaustu, priklijavo Žemaitaitį. Vienu žodžiu - žydiška chutzpa. Bet jeigu dibilų politikai žydams sumokėjo 30 mil. eurų, o vergai tyli, tai kodėl jie nesuvalgytų ir šito mėšlo paskelbto LRT? lietuviai idealūs gojai.