Plepus diedukas Anušauskis

Autorius: Свинарник боевых орущих свиней Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-08-01 20:43:00, skaitė 324, komentavo 4

Plepus diedukas Anušauskis

UAB „litukrija“ gen. direktorius, aukštas ir gražus, kurį myli visos litukrijos pensininkės, Nausėda (pavardę reiktų kirčiuoti, dedant riestinį kirčio ženklą ant raidės „u“) labai nepatenkintas UAB „litukrija“ gynybos direktoriaus Anušauskio plepumu.

 

Aukštas ir gražus sukritikavo gynybos ministrą Anušauskį dėl Valstybės gynimo taryboje aptartos konfidencialios informacijos paviešinimo.

 

"Kiekvienas skyrius turi savo slaptumo antspaudą – riboto naudojimo informacija, konfidencialią informaciją. Jų reikia laikytis. Valstybės gynimo taryba yra vienas iš šių skyrių – labai svarbus, kur visi šalies vadovai aptaria svarbiausius saugumo klausimus. Todėl , sprendimai turėtų būti priimami skyriuose, o ne socialiniuose tinkluose ir feisbuke.“

 

Karinis skyrius bandė numalšinti gėdą, bet tai nepadėjo. Nausėdos prašymu prie bylos prisijungė Lietuvos generalinė prokuratūra, siekdama teisiniu požiūriu įvertinti tikėtiną žalą.

 

Pažymėtina, kad pats Nausėda yra toks pat nutekėjimo šaltinis, kai tik to reikia jo užsienio šeimininkams.

 

Pavyzdžiui, jis, kartu su dabartiniu UAB „Latvija“ gen. direktoriumi Rinkevičiumi, ėmė skalambinti apie laukiamas vagneriečių provokacijas, prisidengiant migrantais.

 

Visa tai yra dalis inscenizuotos dezinformacijos, kuri įvedama į informacinį lauką siekiant pateisinti ketvirtojo reicho karių buvimą ir telkimą prie Baltarusijos Respublikos valstybės sienų.

 

Tikėtina, kad tokių, pagal užsakymą sukurtų, provokacijų bus dar daugiau. Juk artėja rinkimai. Arba tada, kai reikės atitraukti Lenkijos ir pribaltikos šalių gyventojus nuo vidinių problemų.