Viktorijos Nuland sausainiukai ir Nigeris

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-08-09 20:27:00, skaitė 338, komentavo 6

Viktorijos Nuland sausainiukai ir Nigeris

Ir vis gi kaip greitai jankiai išsiuntė savo pasiuntinį į Nigerį. O i6siuntė jie tą seną bobą, „perversmų specialistę“ Viktoriją Nuland. Taip, tai ta pati, kuri Kijevo Maidane nacikams dalijo sausainius.

Nigeryje perversmas jau praėjęs, ir ji nesiruošė dalinti sausainių. Vietoj jų ji atnešė saldainiuką ir bizūną. Saildainiukas, tai sutikimas pripažinti naują valdžią Nigeyje. Bizūnas bus taikomas už nepaklusimą jankių nurodymams. Smalsu, ką pasirinks Nigerio valdžia? Kaž kas man šnabžda, kad bizūną...

Vizito Nigeryje metu Nulandui nebuvo leista susitikti nei su sulaikytu šalies prezidentu, nei su sukilėlių vadovu. Su prezidentu jai pavyko susikalbėti tik telefonu. Sukilėlių vardu su ja kalbėjosi šalies generalinio štabo viršininkas.

Tikrieji jos vizito rezultatai paaiškės kiek vėliau.

P.S.

Jevgenijus Prigožinas pakomentavo Nulando vizitą Nigeryje.

Jis atsakė į pranešimus, kad po Valstybės departamento vadovo pavaduotojo kelionės į Nigerį JAV gali pripažinti naująją vyriausybę, jei į savo šalį nepakvies Wagnerio.

„Didžiuojuosi vaikinais iš Wagner. Vien nuo minties apie juos IS* ir al-Qaeda* tampa mažais, paklusniais, šilkiniais berniukais, o JAV pripažįsta vyriausybę, kuri vakar nepripažino. Kad tik ne sutikti Wagnerio šalyje. Tai džiugina, ponia Nuland. Mes visada esame gėrio, teisingumo ir tų, kurie kovoja už suverenitetą ir savo žmonių teises, pusėje. Skambinkite bet kuriuo metu“, – sakė Prigožinas.

Prigožinas, kaip visada, genialus jankių trolinimo meistras!

P.P.S.

ŠŪKIS „LAISVĖ AFRIKAI“ AKTUALUS KAIP NIEKADA!

Prisimenu, kaip tarybiniais laikais buvo kalbama, kad reikia išvaduoti Afriką nuo kolonijinio kapitalizmo gniaužtų. Mums tai atrodė tik žodžiai, tik skanduotės gegužės 1-osios demonstracijose.

Užaugęs supratau: Vakarai iš tiesų yra gigantiška išnaudotojų gauja, besipelnanti iš visų, kuriuos jiems pavyko pavergti. Anglosaksai, prancūzai, portugalai, ispanai, vokiečiai neturi nei moralės, nei užuojautos, jie iš esmės yra vergų prekeiviai. Jei iš Juodojo žemyno jie gaus spyrį į užpakalį, tai bus sąžininga.

Man teko dirbti Afrikoje. Pasakysiu taip: pagarba Rusijai, ypač tarp Afrikos kariškių, labai aukšta.