CELOFANO partija keis tualetiniu popieriu svetimiems virtusias?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-08-18 00:03:00, skaitė 515, komentavo 7

CELOFANO partija keis tualetiniu popieriu svetimiems virtusias?

Šita valdžia sutrypė Konstituciją, jos saugomą lietuvių kalbą - švenčiausią ką turime, kurią jie išprievartavo svetimos abecėlės raidėmis. 

Nuolatos dergiamas mūsų tautos genijus Justinas Marcinkevičius, išniekintas puikus rašytojas Petras Cvirka, sekanti eilėje - nuostabi mūsų poetė Salomėja Nėris. 

Mes gi suprantame, ką ši valdžia, atliekanti tualetinio popieriaus svetimiems rolę, daro - ji naikina mūsų tautos šaknis, daro taip, kad tauta netektų savo gyvybinio potencialo. Naudojamas ir kita veiksminga tautos lobotomijos priemonė - Holokausto industrija. Su vokiečiais tai jau atlikta, dabar - lenkų ir lietuvių eilė. Lenkai pasakė "Ne" tokiems bandymams, o mūsų skystablauzdė valdžia ėmė sistemingai mokėti duoklę hucpos entuziastams, pamiršdama, kad Lietuva Holokausto metu buvo okupuota valstybė. 

Šis Seimas peržengė sveikos sąmonės ribas ir išrado laiko mašiną, kurios pagalba keičiama istorija: Lietuvos Tarybų Socialistinės Respublikos Aukščiausiosios Tarybos pirmininkas pervadinamas "Faktiniu nepriklausomos Lietuvos valstybės vadovu"! Ir tai ne Spilbergo filmo "Pirmyn į praeitį" nauja serija, tai mūsų valdžios šizofreniška kasdienybė. 

Nusigyventa iki to, kad kažkoks iš Švedijos atsibastęs veikėjas mums draudžia kelti valstybės vėliavas, išvadina "vatnikais", kad nuogapimpis šurikas siūlo Prezidentui čiulpti jo plunksnakotį, kad kažkokia namų šeimininkė paskiriama kaimyninės valstybės "prezidente", o į šalį įleidžiami tūkstančiai kaimyninės valstybės piliečių, kurie savinasi Lietuvos simbolius, istoriją, Vilniuje spjaudo mūsų atsargos karininkui į veidą ir varo jį lauk iš sostinės Vilniaus pas "žmuidzinus"!

Galima vardinti ir vardinti šitos, blogiausios per visą Lietuvos istoriją, valdžios žalos valstybei faktus.

Valstybėje jau prieš dvejus metus buvo subrendusi revoliucinė situacija, tačiau valdžia, jau anksčiau aprobuotu metodu, galimai inscenizavo riaušes prie Seimo, o dabar aktyvius piliečius tampo po teismų maratonus.

Per Žolinę buvo įsteigta partija "Mes Lietuva". Tai didelis galvos skausmas nekompetetingai ir neįgaliai dabartinei valdžiai. Ši partija, mano nuomone, yra perspektyvi, turi jauną, energingą ir protingą lyderį. Svarbiausia - nesergantį žvaigždžių liga, norintį siekti nuomonių pliuralizmo ir vienybės su kitomis opozicinėmis partijomis, judėjimais, dirbti Lietuvos ir engiamos lietuvių tautos labui.

Duok Dieve, jums ryžto ir energijos. Manau, kad CELOFANAS yra geriau, nei tualetinis popierius, kuriuo šluostomi svetimųjų sėdmenys.

Aš balsuosiu už partiją "Mes Lietuva".