Magiškas pendelis į Karač užpakalį

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-08-19 20:16:00, skaitė 343, komentavo 4

Magiškas pendelis į Karač užpakalį

Magiškas pendelis buvo suduotas Karač (geriau žinomai kaip Charkič, nes pastaroji mėgo spjaudytis ant Lauryno).

 

Maža to, kad litukrija nesuteikė politinio prieglobsčio besispjaudančiai Olgai Karač, tai net užklijavo jai užrašą „grėsmė nacionaliniam saugumui“.

 

2022 m. gruodį, Olečkai buvo panaikintas Baltarusijos pasas, o dabar ji išvaroma iš šalies, kurioje yra bčb pelėsių būstinė – „pereinamojo laikotarpio biuras“.

 

Kyla klausimas, kodėl ši ypata, taip atkakliai agitavusi už kruviną perversmą Baltarusijoje (ir pati jame dalyvavusi), dabar išvaroma iš litukrijos? O aš jums atsakysiu. Karač neseniai konfliktavo su kotletų fėja, kaltindama ją melavimu.

 

Vorai stiklinėje vienas kitą ryja. Nieko naujo.

 

P.S.

 

Paveikslėlyje pavaizduotas „Grįžimo į Baltarusijos Respubliką pažymėjimas“

 

Tai pažymėjimas, kuri jums įteikia konsulas ambasadoje, jei esate kitoje šalyje ir praradote visus dokumentus.

 

Praėjo daugiau nei dveji metai nuo mano debatų su Olga Karach... Olečka pažadėjo X dienos prasidėjimą po mėnesio, o aš pasakiau, kad X dienos nebus. Neįvyko jokia X diena, o zmagarus pradėjo labai aktyviai vyti iš litukrijos, nes jie nepateisino investuotų į juos pinigų. Žinoma, litukrijos chunta pasiliks Svetką sau, bet apskritai jie nusprendė retinti bčb pelėsinius, užklijuodami jiems užrašą „Grėsmė nacionaliniam saugumui“.

 

Kas nežino, gavę juodą ženklą, turėtų būti išmesti iš litukrijos per trumpiausią įmanomą laiką, atrodo nuo 12 valandų iki kelių dienų.

 

Būtent su tokia formuluote Olečka buvo paprašyta išvykti iš litukrijos, stipriai įtariu, kad čia neapsiėjo ir be įžeisto Svetiko įtakos. Na, dotacijų vis mažiau, o valgyti visi nori, tad tenka valgyti konkurentus... Kas juokinga, iš litukrijos, su panašia formuluote, išvykti į ES šalis neįmanoma. Ir staiga pasirodo, kad prie lesyklėlės nėra tiek daug vietų... Situacija be galo nemaloni, ir galima be galo aikčioti dėl zmagarų, kurie įvarė save į šį akligatvį.

 

Bet aš apie ką kita.

 

Atsižvelgiant į Olgos veiklą, net patarčiau jai grįžti namo. Be jokios ironijos. Tektų atsėdėti, bet ar zmagarkai tai kliūtis?

 

Greičiausiai dabar ji grakščiu judesiu išsitrauks iš kišenės kokios nors kitos šalies pasą, pagaliau spjaut į Svetką ir eis ruoštis atsakomajam smūgiui. Jei taip, aš palaikysiu ją. Tačiau likusiems bėgliams labai rekomenduoju atidžiau pažvelgti į nuotrauką. Tai gali būti jums labai naudinga.