Kur dingo kritinis mąstymas?

Autorius: Mėnuleigis Šaltinis: https://youtu.be/cgi2pIFrnW4?t... 2023-08-20 16:35:00, skaitė 489, komentavo 27

Kur dingo kritinis mąstymas?

Netikėtai ir nelauktai nutrūkus ryšiui ROSKOSMOS pristatė savo pirmąjį kompiuterinės animacijos šedevrą.

Kaip ir buvo prognozuota, jau pasirodė pirmieji kompiuterinės animacijos šedevrai iš ROSKOSMOS. Tiesioginėje  raketos paleidimo transliacijoje iš pradžių buvo rodomas gan prastos kokybės žemės kampuko vaizdelis. Be abejo, tik per kamerą su žuvies akies objektyvu per kurį buvo matomas nedidelis žemės gaublio gabalėlis su vos vos išlinkusia horizonto linija.

Raketai pasiekus 200 km aukštį “netikėtai” prasidėjo trikdžiai ir buvo paleistas animuotas filmukas su užrašu ”animacija”. Man keista kodėl avinams ir baranams neadeina, kad juos už durnius laiko. Nors kodėl turėčiau stebėtis, juk jie ir yra avinai ir baranai. Galutinai tuo įsitikinti galima ir paskaičius komentarus Youtube po šiuo video.

Galite pasižiūėti visą šou, bet ta vieta kai įsijungia animacija, prasideda nuo 200 km aukščio.

Dar vienas labai idomus dalykas yra tas, kad Laurynas Ragelskis trina šią akivaizdžią apgaulę/klastotę įrodančią informaciją iš savo puslapio. Tikriausiai ištrins ir šį straipsnį.

Bet mes neliūdėsime, nes animacijos tuoj bus dar daugiau, juk jau rugpjūčio 21 dieną LUNA25 nusileis ant mėnulio. Su kuo visus ir sveikinu.

Nuotraukoje matome kaip elektrikai įrenginėja išmanujį elektros energijos apskaitos prietaisą LUNA25 elektros skydelyje.

Nuotraukoje matome kaip elektrikai įrenginėja išmanujį elektros energijos apskaitos prietaisą LUNA 25 elektros skydelyje.

Ar niekam neatrodo keistas LUNA 25 spalvinis sprendimas? Kur dingo RF spalvos? Aš matau UKR vėliavą, o jūs?

Ar niekam neatrodo keistas LUNA 25 spalvinis sprendimas? Kur dingo RF spalvos? Aš matau UKR vėliavą, o jūs?