Ar Naglis Puteikis adekvatus?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-08-21 16:40:00, skaitė 528, komentavo 7

Ar Naglis Puteikis adekvatus?

Prisipažinsiu, turėjau geresnę nuomonę apie dabartinį partijos „Tautininkų Sąjunga“ pirmininką Naglį Puteikį. Kažkada buvau šios partijos steigėju, o iš jos sąrašų išsibraukiau praėjusią savaitę „Valdžios vartų“ pagalba. Džiaugiuosi tokiu savo sprendimu, nes rugpjūčio 18 d. išgirdau Naglį Puteikį kalbant ir suabejojau jo adekvatumu. 

Naglis Puteikis Rūtos Janutienės laidoje „Celofanas iš Paleckio pelenų | Šiauliuose demaskavo Anušauską | Gentvilas liepia trigubinti kirtimą“ paskleidė melagingą informaciją, neva aš esu Celofano agentas, jo partijos steigėjas, garbinu Lukašenką, Putiną, Petrą Cvirką. Vienintelė teisybė, kurią beveik be klaidų ištransliavo šitas galimai protiškai neįgalus melagis Puteikis, buvo mano daktaro disertacijos pavadinimas.

Naglis Puteikis nuo (37:44) laidos minutės mane šmeižia, nepateikdamas jokių dokumentų, jokių tekstų kopijų, įrašų, nieko. Vien tik beprotiška paistalynė. Puteikis sako:

 „Rūta, mums padės agentas. Aš turiu agentą pas Celofaną. Bet mes su celofanu lygiom teisėm, jis turi agentą mūsų partijoje. Mūsų partijos posėdžių protokolai gula greičiau, negu mes surašom, mes nefilmuojam. Noriu Celofanui 1:1 padaryt. Mano agentas praneša, kad biologijos mokslų daktaras (šitas durnius Puteikis nesugebėjo perskaityti, kad esu ne biologijos, o biomedicinos mokslų daktaras, A.L.) „S-metilmetionino (vitamino U) dalyvavimas nukleino rūgščių metilinimo procesuose“ ir kuris yra Petro Cvirkos gerbėjas, labai piktinasi, kad šmeižiam Petrą Cvirką, kuris žinom, Lebionka gal nežino, kad Cvirka mums atvežė Stalino saulę. Tai va, daktaras … (Jaunutienė: Cvirka mokėjo gerai rašyti.) nu, tai gerai, kaip ten bebūtų. Algimantas Lebionka, kuris žavisi Putinu, žavisi Cvirka ir žavisi Lukašenka... štai jisai (Janutienė: Cvirkos ir Lukašenkos į vieną vietą nestatykime). … Agentas sako, kad Lebionka yra tarp steigėjų...“

 Ar tai adekvataus žmogaus kalba? Ar ne visiškas ..?

https://www.youtube.com/watch?v=wjfrDwRcZw4

Savo nuomonę dėl politinės-ekonominės padėties Lietuvoje, požiūrį į valdančiųjų partijų vykdomą politiką, nesugebėjimą valdyti valstybės, naujos Antano Kandroto ir Astros Astrauskaitės partijos "Aš Lietuva" steigimą, aš buvau išsakęs rugpjūčio 17 d. savo FB paskyroje, bloge

https://www.facebook.com/profile.php?id=100069458370279

https://lebionka.blogspot.com/2023/08/celofano-partija-keis-tualetiniu.html

Kiekvienas gali įsitikinti, kad mano publikacija ir tai, ką kalbėjo Naglis Puteikis minėtame video - "du dideli skirtumai". 

Galvojau kreiptis į teisėsaugą, kad nubaustų Naglį Puteikį, viešai mane apšmeižusį ir paskleidusį melagingą informaciją, žeminančią mano orumą. Tik ar verta man teptis rankas į šitą daiktą? Parašykit.