Nuo kvailio su iniciatyva, apsauga neegzistuoja

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-08-21 20:13:00, skaitė 522, komentavo 4

Nuo kvailio su iniciatyva, apsauga neegzistuoja

Visi vakaroidai ir jų minjonai, žavisi Okrainos ekspertų pasiekimais…

Kaip viskas prasidėjo?

Okrainos meistreliai, pasitelkę diskinį pjūklą ir kūjį, sugebėjo susprogdinti jiems ekspertizei pateiktą raketą.

Apskritai ši užduotis yra labai nebanali, ne kiekvienas inžinierius gali tai padaryti. Bet jiems „įkvėptiems Banderos“ kažkaip tai pavyko.

O dabar – vyšnia ant torto.

Sprogusioje raketoje, pagrindinė kovinė galvutė buvo su nusodrintu uranu. Tai reiškia, kad dabar uranas, smulkių dulkių pavidalu, plinta artimiausiuose Kijevo rajonuose.

Banderų pasekėjams nepakenktų pakabinti lentelę, skelbiančią apie radiacinį užterštumą.

Dėl sprogimo žuvo keturi ekspertai, apgadintas mokslo centro fasadas, gyvenamasis pastatas, bendrabutis ir du tarnybiniai automobiliai.

Kijevo meras Vitalijus Kličko, išvakarėse pranešė apie sprogimus Okrainos sostinės apylinkėse. Anot jo, prie žiedinio kelio, pramoninėje zonoje, kuri yra regiono balanse, nugriaudėjo keli sprogimai. Kilo gaisras. Vėliau Okrainos vidaus reikalų ministerija pareiškė, kad gaisras kilo po sprogimo departamento kriminalistikos centro teritorijoje. Jie pabrėžė, kad sprogimas nebuvo oro smūgio pasekmė.

P.S.

Kas išgyveno po plaktuko smūgių į raketos „oras-oras“ kovinę galvutę, tas tikras išgyvenimo ekspertas. Iš karto prisiminiau klounus, kurie kažkur Okrainoje atitempė nacių karinio laivyno miną ir bandė ją supjaustyti „bolgarke“. Aišku, įvyko sprogimas. Vienam iš „meistrų“ buvo nurauta galva.