Dėl Naglio Puteikio paskleisto šmeižto šiandien kreipiausi į LR Generalinę Prokuratūrą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-08-22 19:18:00, skaitė 464, komentavo 9

Dėl Naglio Puteikio paskleisto šmeižto šiandien kreipiausi į LR Generalinę Prokuratūrą

Šiandien Lietuvos Generalinei prokurorei Nidai Grunskienei registruotu laišku išsiunčiau skundą dėl dėl Naglio Puteikio, Seimo nario Petro Gražulio paterėjo-padėjėjo, nusikalstamos veikos pagal LR BK 154 str. šmeižimas. 

AVvXsEgDaiLUBUClogj9tTKo2FYUGlvDPBccChbeXsacyqoU9qMMLldA4jF-ovKbz_zUo_cvcYZHpf29i0saZ69g8_BqtSNl2VVnNUvubIO63jnMG3HL8mvTERGhpKQjxMamb_gDsUjhZZ42UGKNRG0YSPNsFze0DD2IFUEagwAo2dMeeNccSGhE9OHV4gcs-m4=w476-h676

Naglis Puteikis šių metų rugpjūčio 18 d. transliuotoje Yotube kanalu (https://www.youtube.com/watch?v=wjfrDwRcZw4) Rūtos Janutienės „OP TV“ laidoje „Celofanas iš Paleckio pelenų | Šiauliuose demaskavo Anušauską | Gentvilas liepia trigubinti kirtimą“ paskleidė melagingą informaciją, neva aš esu Celofano (Antano Kundroto) agentas, jo partijos steigėjas, garbinu Lukašenką, Putiną, Petrą Cvirką. Naglis Puteikis nuo (37:44) laidos transliacijos minutės mane šmeižia, nepateikdamas jokių dokumentų, jokių tekstų kopijų, įrašų, nuotraukų, nieko ir pan. Vien tik faktais nepagrįstas šmeižtas.

 Jis video įraše kalba (37:44):

„...Rūta, mums padės agentas. Aš turiu agentą pas Celofaną. Bet mes su celofanu lygiom teisėm, jis turi agentą mūsų partijoje. Mūsų partijos posėdžių protokolai gula greičiau, negu mes surašom, mes nefilmuojam. Noriu Celofanui 1:1 padaryt. Mano agentas praneša, kad biologijos mokslų daktaras (šitas durnius Puteikis nesugebėjo perskaityti, kad esu ne biologijos, o biomedicinos mokslų daktaras, A.L.) „S-metilmetionino (vitamino U) dalyvavimas nukleino rūgščių metilinimo procesuose“ ir kuris yra Petro Cvirkos gerbėjas, labai piktinasi, kad šmeižiam Petrą Cvirką, kuris žinom, Lebionka gal nežino, kad Cvirka mums atvežė Stalino saulę. Tai va, daktaras … (Jaunutienė: Cvirka mokėjo gerai rašyti.) nu, tai gerai, kaip ten bebūtų. Algimantas Lebionka, kuris žavisi Putinu, žavisi Cvirka ir žavisi Lukašenka... štai jisai (Janutienė: Cvirkos ir Lukašenkos į vieną vietą nestatykime). … Agentas sako, kad Lebionka yra tarp steigėjų...“

Lietuvos Generalinės prokurorė prašiau:

„OP TV“ laidos yra transliuojamos per kitas komercines televizijas, todėl aš prašau, kol vyks tyrimas, sustabdyti šmeižikikas Rūtos Janutienės laidų transliacijas, kur skleidžiamas šmeižtas prieš mano asmenį.

Prašau Jūsų iškelti baudžiamąją bylą Nagliui Puteikiu pagal LR BK 154 str., nes jis per visuomenės informavimo priemonę paskleidė apie mane tikrovės neatitinkančią informaciją, kuri mane paniekino ir pažemino, pakirto pasitikėjimą mano asmeniu, pristatė mane kažkokiu tai idiotu, nežinančiu Lietuvos istorijos, garbinančiu Putiną, Lukašenką, agentu Celofano, kurio aš nepažįstu, niekada gyvenime jo nemačiau ir niekada nekontaktavau su juo.

P.S. Apie Gen. Prokuraūros atsakymą būtinai informuosiu.