O.Karač ir N.Kologevos bendrininkui, Lentvario marginalui Valdui Bartkevičiui pinigais užkimšo burną

Autorius: Valdas Bartkevičius Šaltinis: https://www.facebook.com/val.b... 2023-08-24 15:33:00, skaitė 542, komentavo 8

O.Karač ir N.Kologevos bendrininkui, Lentvario marginalui Valdui Bartkevičiui pinigais užkimšo burną

Iš vienos žurnalistės sulaukiau klausimo, kokie skirtumai tarp Karač ir Navalno. Dar klausė kada darytos nuotraukos, kurias kėliau į fb. Kodėl kovoju prieš “geruosius” rosijanus, bet nekovoju prieš baltarusius.

Norėtųsi žinoti, kas mane delegavo tai kovai ir kodėl žmonės mano, kad nekovoju? Mano ginklo broliai Žilvinas Svitojus ir Vilma Fiokla Kiure tai daro, o aš šioje vietoje tik vedlys- ekspertas, nes asmeniškai pažįstu visus kiek žymesnius gudiškos opozicijos veikėjus.

Skirtingai nei daugelis taip vadinamų ekspertų, nesu turėjęs jokių darbinių santykių ar projektų su ta opozicija. Į įvairius renginius visada važiuodavau už savo lėšas tik asmeninio žingeidumo vedinas, kad labiau suprasti kas vyksta tarp jų.

Visa gudiška opozicija yra KGB agentai, pasak vienų- kitų atžvilgių, todėl VSD pareiškimai manes nestebina, tikiuosi, kad bus daugiau viešos informacijos apie tai ir teismai išspręs tą galvosūpį vardan mūsų bendro viešo intereso.

Bendraudamas su gudais visada primenu, kad mokytųsi lietuvių kalbos ir gudiškos, nes tas rusiškumas erzina. Visada sakau ir kartoju, kad emigrantų ar pabėgėlių vaikų leidimas į rusiškas mokyklas, darželius yra kenksmingas jų gi integracijai.

Deja, bet nesu nei politikas, nei mega influenceris, kad tuos klausimus kelti aukštesniame lygyje. Tikiuosi, kad pavyks kaip pavyko su rosijaniškos kultūros sklaida ar keistoka/žalinga akcija callrussia, apie kurią tiriamoji žurnalistika tyli.

Tyli, nes pinigai užkemša burnas. Nes pinigai nesmirdi, o tie įtakingi “dėdės”-media magnatai. Mes gi tik aktivystai iš gatvės, kuriems rūpi Lietuva ir Ukraina, nes tai mūsų bendra kova vardan išgyvenimo.

Vardan mūsų ir jų laisvės.

Vardan tos! Bet ne vardan tų!

Valdelis su Olga ir Nataša dažnai lankosi LR seime