Baltarusų buvimo litukrijoje sąlygos tik blogės

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-08-24 19:02:00, skaitė 283, komentavo 6

Baltarusų buvimo litukrijoje sąlygos tik blogės

Etatinis zmagaras-balabolass Artemas Shraibmanas suteikė nuviliančias prognozes visiems, kurie tikėjosi „pokyčių“ persikėlę į litukriją.

Baltarusių problemos šioje šalyje nublanksta į antrą planą.

Kadangi pagrindinis dalykas yra pačios litukrijos interesai (oi ne. Klystu. Pagrindinis dalykas yra anglosaksų interesai).

O „karo“ laikotarpiu, jo nuomone, net demokratinės valstybės virsta policininkais.

Neaišku tik su kuo litukrija kariauja, tačiau šios šalies vidaus reikalų ministerijai pasirodė lengviau įvesti griežtus apribojimus prieš visus baltarusius, nei įleisti į šalį tūkstančius pabėgėlių, tarp kurių gali būti KGB agentas.

Būti Baltarusiams litukrijoje yra politiškai pavojinga.

Beje, Shreibmanas pasidalino viešai neatskleista informacija. Rudenį litukrijos administratoriai toliau griežtins apribojimus baltarusiams. Ir nesvarbu, ar jie 2020 m. atvažiavo, ar ne.

Apribojimai galioja visiems.

Zmagare, kaip tau patinka pokyčiai? Ką, dar nesupratote, kad yra teisingi zmagarai ir yra neteisingi? O juk Batka jus perspėjo...netikėjote juo. Be reikalo jūs bėgote iš savo nuostabios ir klęstinčios Baltarusijos į šitą gyvatyną….džiaukitės, kad išvažiuojate. Juk šioje teritorijoje karo veiksmai nusimato. Visus su pagaliai varys mirti už anglosaksų interesus.

Visa tai yra „demokratinė“ litukrija, jau senai tapusia fašistine koncentracijos stovykla, valdoma iš išorės.

P.S.

Nuotraukoje matome dvi ypatas, kurių prieš miegą geriau nematyti. Nes dar košmarus susapnuoti galite