Globalistų sąmokslas

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-08-25 23:09:00, skaitė 449, komentavo 2

Globalistų sąmokslas

Eustachijus Mullinsas

Pagal wikipediją Eustace'as Clarence'as Mullinsas jaunesnysis (1923 m. kovo 9 d. - 2010 m. vasario 2 d.) - amerikiečių baltųjų viršenybės šalininkas, antisemitinių sąmokslų teoretikas, propagandistas, Holokausto neigėjas ir rašytojas. Buvo poeto Ezros Poundo mokinys, jo žinomiausias kūrinys yra "Federalinio rezervo paslaptys" (The Secrets of The Federal Reserve), kuriame jis teigė, kad keli aukšto rango bankininkai susimokė ir savo nedoriems tikslams sukūrė Federalinio rezervo įstatymą, o paskui įkalbėjo Kongresą jį priimti. Pietų skurdo teisės centras (Southern Poverty Law Center) apibūdino jį kaip "vieno žmogaus neapykantos organizaciją".

Ką jis rašė savo knygose?

Douglasas Gabrielis apibendrino Mullino knygos ištraukas, kurios yra aktualios šiandien, kai kovojame su globalistais (Piligrimų draugija), siekiančiais užvaldyti pasaulį ir išnaikinti žmoniją. Gabrielis paaiškina: "Toliau pateikiamas Eustachijaus Mullinso minčių, pateiktų jo knygos 9 skyriuje, sutrumpinimas. Begalė detalių, pagrindžiančių šią išvadą, randama pirmuosiuose aštuoniuose knygos skyriuose. Nedaug yra knygų, kuriose taip gerai, kaip šioje, išdėstyti Pasaulio tvarkos žmonės ir planai. Mes propagavome Mullio idėjas, ypač tas, kurios susijusios su teisiniais veiksmais prieš korumpuotus "labdaros fondus", kurie valdo Amerikos politinę mašiną.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad Mullinsas neįvardija Piligrimų draugijos kaip slaptos draugijos, kuri stovi už Naujos Pasaulio tvarkos, nors mūsų tyrimai tai akivaizdžiai įrodė. Mullinsas ne kartą interviu yra sakęs, kad jei rašytojas papasakotų visą istoriją, Slaptoji draugija paprasčiausiai jį nužudytų, kaip praeityje negailestingai nužudė daugelį kitų.

9 skyrius

Ordino taisyklė

Pasaulio tvarkai prireikė šimtmečių kantrių pastangų, kad pasiektų tokią galią, kokią turi šiandien. Jos, kaip tarptautinės jėgos, ištakos siekia finikiečių vergų prekeivius, tęsiasi per Bizantijos imperijos šeimas, paskui Venecijos ir Genujos prekybininkus ir bankininkus viduramžiais, kurie persikėlė į Ispaniją ir Portugaliją, o vėliau - į Angliją ir Škotiją. XIV a. genujiečiai kontroliavo Škotijos žemvaldžius. Bizantijos imperijos imperatoriškąją šeimą Paleologus puolė gnostikų grupuotė, kurios materialistinė aristoteliškoji filosofija buvo Hegelio dialektikos ir marksizmo pirmtakė.

Paleologai pamaldžiai tikėjo krikščionių tikėjimu, kurį išreiškė stačiatikių apeigynas. Materialistiškai nusiteikusių venecijiečių ir genujiečių kariuomenės, padedamos turkų "netikinčiųjų", apiplėšė ir užkariavo Konstantinopolį, legendinį "Dievo miestą". Išlikęs Bizantijos pavadinimas reiškia "indėlių bankas"; lombardai buvo viso Viduramžių pasaulio bankininkai. Šiuolaikinė istorija prasideda nuo jų operacijų perkėlimo į šiaurę, į Hamburgą, Amsterdamą ir galiausiai į Londoną.

Didieji Amerikos turtai kilo iš Gvelfo vergų prekybos į kolonijas. Daugelis vergų prekeivių vertėsi piratavimu. Trejybės bažnyčia, kurios pagrindinis zakristijonas vėliau buvo J. P. Morganas, iš pradžių buvo vadinama "piratų bažnyčia". Kapitonas Viljamas Kidas atkūrė jų kultūrą Rusijoje, o Maskvą pavadino "trečiąja Roma". Planas sunaikinti Stačiatikių bažnyčią ir jos vadovą Romanovą (naująją Romą) buvo paslėptas Pirmojo pasaulinio karo tikslas. Nugalėtojai, pasiekę savo nekenčiamo priešo - Stačiatikių bažnyčios - pralaimėjimą, iš Romanovų turto išsivežė milijardą dolerių.

Viduramžiais Europos galios centrai susitelkė į dvi stovyklas: ghibelinus, rėmusius imperatoriaus Hohenštaufeno šeimą, ir gvelfus, vokiečių kunigaikščius, kurie varžėsi su Frydrichu dėl Šventosios Romos imperijos kontrolės. Popiežius susivienijo su gvelfais prieš ghibelinus, todėl šie laimėjo. Visa šiuolaikinė istorija tiesiogiai susijusi su šių dviejų galybių kova.

Gvelfai, dar vadinami neriais, juodaisiais gvelfais ir juodaisiais bajorais, buvo XI a. Angliją užkariavę normanai, genujiečiai, kurie rėmė Robertą Briusą užkariaujant Škotiją ir Vilhelmą Oranietiškąjį užimant Anglijos sostą. Viljamo pergalė lėmė Anglijos banko ir Rytų Indijos kompanijos, kurios nuo XVII a. valdo pasaulį, įkūrimą. Kiekvieno vėlesnio perversmo, revoliucijos ir karo centre buvo Gvelfų kova už savo valdžios, kuri dabar yra Pasaulio tvarka, išlaikymą ir sustiprinimą.

Gvelfų valdžia išaugo dėl jų kontroliuojamos bankininkystės ir tarptautinės prekybos. Ji buvo išplėsta per Italijos centrus į šiaurę nuo Florencijos, Lombardijoje, kurie tapo dideliais finansų centrais. Visi Italijos bankininkai, įskaitant genujiečius, venecijiečius ir milaniečius, buvo vadinami "lombardais".

Dvi galingiausios įtakos šiandieniniame pasaulyje yra tarptautinė prekyba narkotikais, prasidėjusi nuo "East India Co.", ir tarptautinis šnipinėjimas, prasidėjęs nuo Anglijos banko. Rytų Indijos bendrovei "East India Co." chartija buvo suteikta 1600 m., paskutinėmis karalienės Elžbietos valdymo dienomis. 1622 m., valdant Jokūbui I, ji tapo akcine bendrove. 1661 m. Čarlzas II, siekdamas išlaikyti sostą, suteikė "East India Co." įgaliojimus kariauti. Nuo 1700 iki 1830 m. "East India Co." kontroliavo visą Indiją ir iš didžiųjų mogolų atėmė istorinę opijaus monopoliją.

"East India Co." atsirado kaip "London Staplers", vėliau buvo žinoma kaip "London Mercers" - tai buvo prekybininkų gildijos, turėjusios tam tikrų prekybos sričių monopolijas. Tai buvo tiesioginė Šiaurės Italijos, Venecijos ir Genujos komercinių bankų įstaigų atšaka. Susijusios įmonės buvo Vokietijos Hansa ir Žemųjų Šalių Hansa, kurios būstinė buvo Briugėje. Ji taip pat buvo susijusi su Levanto kompanija ir Anglo-Muskovijos kompanija. Sebastianas Kabotas, kurio palikuonys yra žinomi Amerikos bankininkystės ir žvalgybos srityje, Italijoje ir Londone rinko pradinius "Anglo-Muscovy" pinigus. Bendrovė valdė šiaurinius sausumos prekybos kelius nuo Baltijos jūros iki Indijos ir Kinijos. Kitos susijusios įmonės buvo Londono kompanija, 1606 m. įregistruota siekiant įkurti Mergelių plantaciją, ir Plymuto kompanija, kurios palikuonys valdo Naujosios Anglijos verslo pasaulį.

"City" bankai, kurie dominuoja Amerikos finansuose ir politikoje (kodinis "City" bankų pavadinimas, Londono finansinis rajonas, CityofLondon), yra tiesiogiai kilę iš Rytų Indijos ir Anglijos banko operacijų. Rokfelerių imperija yra žymiausia šios dinastijos atžala.

Džeremio Bentamo verslo partneris buvo fabrikantas Robertas Owenas, ateistas, mokęs laisvos meilės. Kaip ir dauguma geradarių, Oweno medvilnės fabrikai Azijoje, susiję su "East India Co.", sukėlė bankrotus ir didelį vargą Indijoje. 1824 m. Owenas nusipirko tėvo Rappo anabaptistų bendruomenę Amerikoje, Harmonijoje prie Vabašo, ir pervadino ją Naująja Harmonija. Oweno bendradarbė Naujojoje Harmonijoje buvo Frances (Fanny) Wright, kuri Amerikoje pradėjo laisvosios meilės praktiką. Ji taip pat pradėjo Moterų lygių teisių judėjimą, kurio tikslas buvo išardyti šeimas, kurstant karą tarp vyro ir žmonos. Ji keliavo po Pietus, skelbdama rasių susiliejimą, ir Tenesyje įkūrė komuną išlaisvintiems juodaodžiams.

Pagrindinė "East India Co." palikuonė buvo Fabianų draugija, kurią įkūrė Sidney ir Beatrice Potter Webb (jų tėvas Richardas Potteris buvo artimas Johno Stuarto Milo draugas). Beatričės sesuo Džordžina ištekėjo už Danielio Meinercageno, Londono bendrovės "Lazard Bros." pirmininko; kita sesuo, Tereza, ištekėjo už sero Alfredo Kripso. Johno Stuarto Milo tėvas Jamesas, dirbęs Rytų Indijos kompanijoje, pavadino savo sūnų Rytų Indijos kompanijos vadovo Johno Stuarto vardu. Džonas Stiuartas Milis buvo Rytų Indijos bendrovės sekretorius nuo 1856 m. iki jos likvidavimo.

Vienas žymiausių Milo mokinių Davidas Ricardo sukūrė rentų teoriją, kurią vėliau išplėtojo marksistai, ir darbo užmokesčio dėsnį "pragyvenimo minimumas". Jo palikuonė Rita Ricardo, ištekėjusi už Wesley Campbello, Hooverio instituto vadovo, patarinėjo prezidentui Reaganui socialinės apsaugos klausimais. Robertas Owenas, Naujosios Harmonijos komunos propaguotojas, buvo pagrindinis Johno Quincy Adamso prezidentinės kampanijos rėmėjas. Per 1812 m. karą Adamsas nerėmė Madisono ir grasino atsiskirti nuo Sąjungos.Būdamas valstybės sekretoriumi, Adamsas parengė Monroe doktrinos projektą, kuriuo Britų Rytų Indijos bendrovei buvo suteikta visų Lotynų Amerikos rinkų kontrolė, o visi jos konkurentai nebuvo įleisti.

Naujosios Anglijos bankininkystės ir laivininkystės interesai, kuriuos kontroliavo Adamso grupė, sukūrė Antrąjį Jungtinių Valstijų banką, vykdydami pakartotines spekuliacijos akcijomis kampanijas, kurioms buvo būdingi hiperinfliacijos ir staigios defliacijos priepuoliai, suteikę jiems milijonų akrų žemės ūkio paskirties žemės kontrolę visame Misisipės slėnyje nuo Didžiųjų ežerų iki Meksikos įlankos. Tai suteikė jiems didžiulę politinę įtaką visame šiame regione ir leido Misisipės slėnio pietuose įkurdinti fanatiškus atsiskyrėlius ir abolicionistus, dėl kurių revoliucinių veiksmų pilietinis karas tapo neišvengiamas. Owenas taip pat sukūrė socializmo terminą; jis buvo medvilnės gamintojo Engelso, kurio sūnus vėliau tapo Karlo Markso partneriu steigiant pasaulinį komunistų judėjimą, verslo partneris.

Ortega knygoje "Masių maištas" (The Revolt of the Masses) pastebėjo nivelizacijos reiškinį: "Farso uraganas, visur ir visomis formomis, šiuo metu siaučia virš Europos žemių. Beveik visos užimamos ir skelbiamos pozicijos yra klaidingos".

Ortega komentavo ryškiausią XX a. reiškinį - parazitizmo hegemoniją, kurią pasiekė Pasaulinė tvarka. Būtent 1815 m. Vienos kongresas išlaisvino žiurkes iš jų lizdų, ir neatsitiktinai Vienos ekonomikos mokykla tapo pagrindine priemone, per kurią Pasaulinė tvarka išlaiko savo politinę ir finansinę galią.

Sutriuškinusi Napoleoną, besiformuojanti oligarchija, kuri nebuvo ištikima jokiai tautai ar gyvenimo filosofijai, įgijo valdžią, nes žinojo, kaip nugalėti savo priešus - Europos respublikonus ir individualistus; tačiau jos priešai neįsivaizdavo, kaip kovoti su gudriai užmaskuotu priešu ar net kaip jį atpažinti, nes šie žmonės buvo biologinė žmonijos raidos atgyvena. Tai buvo asmenys, kurie negalėjo tapti produktyviais jokios visuomenės nariais ir galėjo egzistuoti tik išlaikydami parazitinį prisirišimą prie šeimininko. Neįtikėtina, bet šį ryškų skirtumą jie suprato kaip ženklą, kad jie buvo išrinkti valdyti visą žmoniją.

Iš pradžių buvusi tik nekenksminga iliuzija, ši saviapgaulė virto "pranašumo" įrodymu. Jų biologinis unikalumas, jų įsipareigojimas parazitiniam gyvenimo būdui tapo pagrindiniu jų pranašumu siekiant savo tikslų. Jie sukūrė metodus, kaip iš karto atpažinti vieni kitus bet kurioje pasaulio vietoje. Jie pasiryžo visada veikti darniai, kaip gerai apmokyta ir ryžtinga falanga, prieš nesąmoningą opoziciją.

Jie visiškai pasinaudojo savo nelojalumo ir neprisitaikymo savybėmis, kurios iš tikrųjų buvo priešiškumas, neblėstanti neapykanta visoms priimančiųjų tautų kultūroms, rasėms ir tikėjimams, kurie toleravo jų buvimą. Ši laisvė nuo bet kokios ištikimybės ir moralinių kodeksų, kuriais vadovavosi visos kitos grupės, suteikė jiems didžiulį taktinį pranašumą prieš tuos, kuriuos jie planavo pavergti ir sunaikinti.

Sąmokslininkai žinojo, kad jų parazitinio gyvenimo būdo ilgai nepakęs joks šeimininkas. Jie turėjo sukurti programą, pagal kurią būtų pavergtos ir įveiktos visos vyriausybės, visi religiniai tikėjimai, visos grupinės ištikimybės ir pakeistos jų pačių Pasaulio tvarka, kuri leistų bet kokius iškrypimus, jei tik tautos šeimininkės toleruotų parazito buvimą. Senoji moralė buvo grindžiama piliečio pareigomis ir atsakomybe už šeimos kūrimą, bažnyčios lankymą ir tautos palaikymą. "Naujoji moralė", "išlaisvinimo teologija", panaikino visas piliečio pareigas. Dabar jis turėjo tik vieną pareigą - paklusti Pasaulio tvarkai. Mainais už tai jis buvo atleistas nuo pareigų ir galėjo laisvai tenkinti savo "poreikius", seksualinius troškimus, iškrypėliškus pasitenkinimus su vaikais ir gyvūnais, atsisakyti monogaminio gyvenimo. Naujoji moralė pilietį pavertė paprastu gyvuliu, o to reikėjo Pasaulio tvarkai, kad galėtų įtvirtinti savo parazitinį gyvenimo būdą.

Visuomenę pakeitė tik jos fasadas. Griežtai baudžiamas tik vienas nusikaltimas - bet koks pasipriešinimas Pasaulio tvarkai. Žmogžudystė, išprievartavimas, padegimas, ginkluotas apiplėšimas, incestas, vaikų tvirkinimas, alkoholizmas, narkotikų vartojimas, homoseksualumas - visa tai bus pateisinama kaip nedideli nukrypimai, jei tik Pasaulio tvarkai bus leista netrukdomai veikti. Vienas iš buvusių nusikaltimų - išdavystė - dabar išnyko, nes nebeliko nacionalinio lojalumo. Niekas neturėjo būti "lojalus" Pasaulinei tvarkai, išskyrus jos narius. Iš tautų šeimininkių, vergų, niekada nebuvo prašoma lojalumo - tik paklusnumo.

Nepaisant šios naujos "tolerancijos", kuri pati savaime buvo revoliucija, nukreipta prieš prigimtinę visų tautų moralę, daugelis piliečių ir toliau priešinosi Pasaulio tvarkos pavergimui. Siekiant atsikratyti trukdytojų, buvo sukeltas badas, riaušės, revoliucijos ir karai, tačiau reikėjo visuotinesnio suvaržymo. Ją rado narkotikai. Azijoje šimtmečius žudikai buvo siunčiami atlikti savo pareigų gavę tam tikrus kiekius narkotikų. Pasaulinė tvarka suprato, kad narkotikai suteiks "elgesio psichologijos", arba žmonių kontrolės, priemonių, kurių jie siekė. Iš Anglijos į Tolimuosius Rytus pradėjo plaukti opijaus kliperiai. Platindami narkotikus tarp Azijos masių, jie jas apsvaigino ir kontroliavo, gaudami ne tik nemažus pinigų srautus, bet ir žaliavų, reikalingų jų pramonės revoliucijai.

XX amžiuje pamatai ėmė svaiginti Europos ir Amerikos gyventojus narkotikais - tai buvo paskutinis žingsnis įtvirtinant Pasaulio tvarką. Jie išnaikino paskutinį rimtą pasipriešinimą savo programai.

Visos konspiracinės visuomenės pastaruosius tūkstančius metų siekė vieno tikslo - parazitizmo hegemonijos. Parazitizmo egzistencinė filosofija teigia, kad žmogus yra išmestas į pasaulį be plano ar programos. Tai pagrindinė parazitizmo, atsidūrusio pasaulyje su vienintele misija - rasti šeimininką arba žūti, koncepcija. Daugelis fizikų dabar teigia, kad visata yra atsitiktinio sprogimo, kuris išblaškė jos sudedamąsias dalis šen bei ten, be jokio plano ar tvarkos, rezultatas - tai ateistinė koncepcija, neigianti, kad visatoje yra arba Logikas, arba Logika.

JAV Kongresas specialiai įgaliojo filantropinius fondus atlikti daugybę parazitinių funkcijų. Šios grupės dabar dominuoja švietimo ir valdžios institucijose, nustatydamos finansinius ir socialinius tikslus, kurie skirti tik parazitizmo hegemonijai palaikyti per jo Pasaulio tvarką. Amerikos fondams vadovauja net ne amerikiečiai; jų politiką Londone formuoja finansininkai, o į šią šalį ji perduodama per Didžiosios Britanijos kariuomenės Psichologinio karo biuro priedangą - Tavistoko institutą. Tai tipiška užmaskuota parazitinė operacija.

Nepaisant dabartinės hegemonijos, parazitizmo pasaulinė tvarka supranta, kad ji visada gali būti išstumta, o tai iš esmės reikštų jos sunaikinimą. Todėl būtina kontroliuoti ne tik šeimininko bendravimo kanalus, bet ir pačius jo mąstymo procesus; nuolat budriai stebėti, kad šeimininkas nesuvoktų savo padėties pavojingumo ir neįgytų galios atsikratyti parazito. Todėl parazitas rūpestingai moko šeimininką, kad jis egzistuoja tik dėl "geranoriško" parazito buvimo - kad jis už viską skolingas parazitui, jo religijai, socialinei santvarkai, pinigų sistemai ir švietimo sistemai. Parazitas sąmoningai įskiepija šeimininkui baimę, kad jei parazitas atsitiktinai bus išstumtas, šeimininkas visa tai praras ir liks be nieko.

Nors Pasaulio tvarka kontroliuoja teisinę sistemą ir teismus, ji išlieka pažeidžiama bet kokio anksčiau egzistavusios teisės, kurią šeimininkas suformulavo savo visuomenei apsaugoti, įgyvendinimo atžvilgiu. Šis teisės rinkinys draudžia viską, ką daro parazitas, ir verčia parazitą palaikyti nesaugią egzistenciją už įstatymo ribų. Jei įstatymas bet kada būtų pradėtas taikyti, parazitas būtų išstumtas. Galiojanti teisės sistema aiškiai draudžia nusikalstamų sindikatų veiklą, o būtent tokia yra parazitizmo ir jo Pasaulio tvarkos hegemonija. Nusikalstamas sindikalizmas neigia vienodą įstatymo apsaugą piliečiams. Tik veikdama prieš nusikalstamą sindikalizmą valstybė gali apsaugoti savo piliečius.

Corpus Juris Secundum 16: Konstitucinė teisė 213 (10) teigiama: "Konstitucinė žodžio laisvės garantija neapima teisės propaguoti ar rengti sąmokslą, kuriuo siekiama smurtu sunaikinti ar nuversti vyriausybę arba nusikalstamai sunaikinti nuosavybę. Konstitucinė susirinkimų teisės garantija niekada nebuvo skirta kaip licencija neteisėtumui ar kvietimas sukčiauti - susirinkimų laisvės teise gali būti piktnaudžiaujama naudojant susirinkimus smurtui ir nusikaltimams kurstyti, o tauta per savo įstatymų leidėjus gali apsisaugoti nuo piktnaudžiavimo".

Bet kurios Pasaulio tvarkos organizacijos, tokios kaip "Prieš sukčiavimą" (jų įstatuose teigiama, kad jie užsiima filantropija), Užsienio ryšių taryba ar bet kuris fondas, susirinkimas yra pavaldus įstatymams, o įstatymų, nukreiptų prieš nusikalstamą sindikalizmą, vykdymas padarytų galą institucijoms, per kurias Pasaulio tvarka neteisėtai valdo Jungtinių Valstijų žmones, neteisėtiems sąmokslams ir svetimų įstatymų įvedimui į mūsų sistemą pagal fondų nurodymus Kongresui. Jau parodėme (ankstesniuose skyriuose), kad Rokfelerio fondas ir kitos svarbiausios Pasaulio tvarkos organizacijos yra "sindikatai", užsiimantys nusikalstamu sindikalizmu.

Corpus Juris Secundum Baudžiamoji teisė 185 (10); Sąmokslas ir monopolijos: "Kai įstatymas nusikaltimu laiko vien tik narystę organizacijoje, sukurtoje skatinti sindikalizmą, be atviros veikos, šis nusikaltimas yra inkriminuojamas bet kurioje apygardoje, į kurią narys gali atvykti narystės laikotarpiu, ir tai galioja, nors toks narys į apygardą atvyksta ne savo noru. People v. Johansen, 226 P 634, 66 C.A.343."

Corpus Juris Secundum Baudžiamosios teisės 182 straipsnio 3 dalyje nustatyta: "Baudžiamasis persekiojimas dėl sąmokslo padaryti nusikaltimą prieš JAV taip pat gali būti nagrinėjamas bet kurioje apygardoje, kurioje buvo atliktas bet koks atviras veiksmas sąmokslui vykdyti. JAV prieš Cohen C.A.N.J. 197 F 2d 26."

Taigi Užsienio ryšių tarybos leidinys, kuriame skatinama atimti iš Jungtinių Amerikos Valstijų suverenitetą, išsiunčiamas paštu bet kurioje JAV apygardoje; apygardos valdžios institucijos gali patraukti Užsienio ryšių tarybą arba bet kurį jos narį į tos apygardos teismą, o bet kokie Užsienio ryšių tarybos nario veiksmai praeityje, pavyzdžiui, Antrojo pasaulinio karo pradžia, nacių vyriausybės subsidijavimas yra priimtini kaip įrodymai.

Nusikalstamas sindikalizmas taip pat gali būti persekiojamas pagal Corpus Juris Secundum 46, "Sukilimas ir maištas": 461 straipsnio c punktą: "Sabotažas ir sindikalizmas, kuriais siekiama panaikinti dabartinę politinę ir socialinę sistemą, įskaitant tiesioginius veiksmus ar sabotažą, yra neteisėti. Taigi bet kokia fondo programa, kuria siekiama panaikinti dabartinę Jungtinių Valstijų politinę ar socialinę sistemą, gali būti persekiojama baudžiamąja tvarka. Žinoma, kiekviena fondo programa siekia būtent to ir yra kaltinama. Dabartiniai organizacijos nariai, kaip jos nariai, yra leistini siekiant parodyti jos pobūdį. People v. LaRue 216 P 627 C.A. 276."

Taigi liudijimai apie Johno Fosterio Dulleso finansavimą nacistinės Vokietijos vyriausybei, jo telegrama, kuria jis pradėjo Korėjos karą, ir kiti įrodymai gali būti panaudoti apkaltinant bet kurį Rokfelerio fondo narį bet kurioje valstijoje ar vietovėje, kurioje Rokfelerio fondas kada nors vykdė kokią nors veiklą. Kadangi visos šios organizacijos yra glaudžiai tarpusavyje susijusios ir yra tiek daug turimų įrodymų apie jų neteisėtas operacijas, bus palyginti paprasta pasiekti, kad jos būtų nuteistos už nusikalstamas sindikalistines operacijas.

Pagal Corpus Juris Secundum, 46 462b, "Nusikalstamas sindikalizmas", baudžiamojon atsakomybėn gali būti patraukti ne tik pavieniai asmenys, bet ir bet kuri nusikalstamą sindikalizmą remianti korporacija: "Įstatymai, nukreipti prieš nusikalstamą sindikalizmą, taikomi tiek korporacijoms, tiek asmenims, organizuojantiems nusikalstamą sindikalistinę visuomenę ar jai priklausantiems; priimtini įrodymai apie kitų organizacijų, su kuriomis susijusi organizacija, kurios nariu yra kaltinamasis, pobūdį ir veiklą".

Pasaulinės tvarkos narius galima ne tik suimti ir teisti bet kur, nes jie veikia visame pasaulyje, vykdydami sąmokslus, kuriais siekiama pakenkti visoms vyriausybėms ir tautoms ir jas nuversti, bet ir dėl to, kad jų organizacijos yra taip glaudžiai tarpusavyje susijusios, bet kokie įrodymai apie bet kurį iš jų gali būti pateikti bet kuriam kitų organizacijų nariui bet kurioje JAV ar pasaulio dalyje. Dėl jų bandymų pakenkti visų tautų politinei ir socialinei santvarkai jiems gresia teisinis atpildas. JAV liaudis turi nedelsdama pradėti vykdyti įstatymus, draudžiančius nusikalstamą sindikalistų veiklą, ir patraukti nusikaltėlius atsakomybėn.

Puikiai suvokdama jiems gresiantį pavojų, Pasaulinė tvarka karštligiškai stengiasi įgyti dar didesnę diktatūrinę valdžią pasaulio tautoms. Jie nuolat aštrina visas problemas per "fondus", kad politinės ir ekonominės krizės neleistų pasaulio tautoms susiorganizuoti prieš juos. Pasaulio tvarka turi paralyžiuoti savo priešininkus.

1984 m., kai rašomi šie žodžiai, minime "1984-uosius metus". Buvo manoma, kad 1949 m. parašyta Džordžo Orvelo knyga tėra įspėjimas apie tai, kas ateis. Tai nebuvo įspėjimas. 1984-ieji yra programa! Orvelas, visą gyvenimą buvęs socialistas, daugelį dienų kovojo komunistų fronte Ispanijoje. Jis buvo sužeistas, bet tai nesumažino jo atsidavimo pasaulinio socializmo tikslams. Orwellas nustatė diktatą, kad šūkiai turi būti parašyti Newspeak kalba: "Karas yra taika, laisvė yra vergija, nežinojimas yra jėga". Tokia yra parazitizmo hegemonijos per Pasaulinę tvarką programa.

Orwellas iškėlė trijų supervalstybių - Eurazijos, Okeanijos ir Rytų Azijos - "nuolat kariaujančių vienu ar kitu būdu", pavadinimą. Jis tęsia: "Tačiau karas jau nebėra beviltiška naikinanti kova, kokia ji buvo XX a. pirmaisiais dešimtmečiais. Tai ribotų tikslų karas tarp kovotojų, kurie nepajėgūs sunaikinti vienas kito, neturi materialinio pagrindo kovoti ir jų neskiria tikri ideologiniai skirtumai. Materialine prasme nebėra dėl ko kovoti. Jėgų pusiausvyra visada išliks maždaug vienoda, o teritorija, sudaranti kiekvienos supervalstybės šerdį, visada išliks neliečiama. (Šis rašytojas yra nurodęs, kad CŽV nevykdo sabotažo Rusijoje, o KGB nevykdo sabotažo JAV) Pagrindinis šiuolaikinio karo tikslas (pagal "dvigubo mąstymo" principą tikslą vienu metu pripažįsta ir nepripažįsta vadovaujančios partijos smegenys) yra sunaudoti mašinos produktus, nekeliant bendro gyvenimo lygio. Esminis karo veiksmas yra naikinimas, nebūtinai žmonių gyvybių, bet ir žmonių darbo produktų. Du partijos tikslai - "užkariauti visą žemės paviršių ir visiems laikams užgesinti nepriklausomos minties galimybę".

Deja, Pasaulio tvarkos šalininkų megalomaniškiems planams, jie kovoja pralaimimą mūšį. Jiems trūksta laiko. Jų pasaulinė tvarka, kurią jie bandė atgaivinti skubotai pavadinę ją "naująja pasaulio tvarka", pamažu žlunga, o jos žlugimą pagreitino sparčiai plintančios komunikacijos, kompiuteriai, televizija ir kiti šiuolaikinio gyvenimo veiksniai. Pasaulinė tvarka, kuri visada buvo grindžiama nuoga jėga, geriausiai veikė ikiindustriniame amžiuje. Nes ji priklauso nuo planavimo ir visiškos ekonomikos kontrolės.

Pasaulio tvarkos programos yra pernelyg nelanksčios, kad išgyventų sparčiai besikeičiančiame šiandienos pasaulyje. Per kelerius ateinančius metus, jei ne iš tikrųjų per kelis mėnesius, pamatysime, kaip susierzinusi ir sužadinta visuomenė užbaigs tai - galutinai išardys Pasaulio tvarkos sistemą pačiose Jungtinėse Valstijose. Tai nėra romantizmas ar optimizmas; tai daugelio metų dabartinių įvykių tyrimo rezultatas ir realistinis mūsų laukiamos perspektyvos įvertinimas. Ji bus labai džiugi, išskyrus parazitus, kurių prakeiksmas žmonijai pagaliau bus panaikintas.