Remigijus Žemaitaitis: žvaigždės man siunčia signalus, kad nauju VET vadu bus išrinktas Darius Kuliešius

Autorius: Remigijus Žemaitaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/Remig... 2023-08-26 16:37:00, skaitė 288, komentavo 2

Remigijus Žemaitaitis: žvaigždės man siunčia signalus, kad nauju VET vadu bus išrinktas Darius Kuliešius

Konservatorių nusikalstamos gaujos grobis, jau rytoj?

Tyliai leidžias pavargusi saulė,

Paskutiniai šešėliai dienos.

Galbūt viską pasaulyje pamiršiu,

Bet tavęs, mylimoji, niekados.

Tokiais žodžiais, pasitinku ateinantį penktadienį 

Stebint paskutinius dienos šešėlius, pasitelkiau savo visas antgamtiškas galias ir susisiekiau su visatos kūrėju, o tuo pačiu ir Lietuvos, Gabrieliaus mintimis, norėdamas sužinoti, kas rytoj iš jų nusikalstamos gaujos bus NOMINUOTAS MAISTO VETERINARIJOS DIREKTORIAUS POSTU!?

Kandidatas Nr. 1. Audronė Mikalauskienė - eilinė pareigūnė, kuri nemažai laiko atidavė VET sistemai. Taip ta pati, kuri griovė VET sistemą ir klausė Vyšniausko nurodymus, bei Afrikoje kartu su ministro K. Navicko nurodymu, medžiojo vietinius.

Kandidatas Nr. 2. Darius Kuliešius, vienas įtakingiausių ir slapčiausių naktinių personų tarp G. Nausėdos ir G. Landsbergio. Taip, teisingai Jūs suprantate, tai buvęs pilkasis kardinolas pas G. Nausėdą, o vėliau už nuopelnus perkeltas į Ryšių reguliavimo tarnybą. Iš pažiūros lyg nieko ir ypatingo ši persona neturi, jei ne jo ŽMONA VYTAUTĖ ŠMAIŽYTĖ. Taip teisingai, ta pati V. Šmaižytė, kuri visą gyvenimą tarnauja konservatoriams ir dirba G. Landsbergio atstovė spaudai, kuri pakeitė Edmos Jakilaičio žmonikę Rasą, kuri nenorėjo būti kunigaikštienė pas Edmą, bet užsimaniusi būti carienė Lietuvos gelėžinkėliuose, kol kas liko prie suskilusios geldos.

Pareigos per LOVĄ?, ne atsakytų V. Sodaitienė-Spiegel, čia tik meilė iš reikalo, kaip ir tapkės trečioji žmona tapo Laisvės TV direktorė iš didelės kompetencijos, o ne dėl sekso, ar komiko Ohmano draugė, kuri panašu irgi iš didelės kompetencijos Ukrainos fondukui vadovauja.

xxx

Ar nutiks TARYBINIS-KOMUNISTINIS BEBRINIS LOVOS SKANDALAS, kai patogus čiužinys pyst tave padaro VET direktoriumi.

Analogiškai pyst, tik kita forma darė Konstitucinio Teismo Pirmininkas D. Žalimas, kai savo darbuotoją Konstitucinio Teismo teisėja padaryti norėjo, bet tuo metu, tas Ažuolis teismo pirmininko stalas sutrukdė.

Kandidatas Nr. 3. V. Svečiulis - Pravieniškių pataisos namų direktoriaus pavaduotojas. Tikrai keistas sprendimas, kad vaivorykštiniams bebrams reikalinga ši pozicija?

Žvaigždės ir Gabrieliaus mintys man siunčia signalus, kad ryt nauju VET vadu bus išrinktas D. Kuliešius, nes šian naktį komisijos nariams ateis apsireiškimas, kuriame bus nurodyti, kokius balus skirti reikės, kad Dariukas laimėtų.

Sklinda kalbos, kad net pati Vanga šią naktį aplankys ir G. Nausėdą, kuriam irgi praneš, kas Dariukas turi tapti ryt direktoriumi.

Galbūt viską pasaulyje pamiršiu,

Bet tavęs, mylimoji, niekados….

Sekmės čiužiniui ir jo sprandyžai