Už 14 suaukotų milijonų Ukrainai galimi sukčiai nupirko nefunkcionuojantį metalo laužą. Eksprokuroro įžvalgos OP TV

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-08-27 16:27:00, skaitė 459, komentavo 2

Už 14 suaukotų milijonų Ukrainai galimi sukčiai nupirko nefunkcionuojantį metalo laužą. Eksprokuroro įžvalgos OP TV

OP TV laidos "Parama Ukrainai": Eksprokuroras K.Vagneris kreipiasi į prokuratūrą dėl milijoninio kontrakto“ aprašyme rašoma:

https://www.youtube.com/watch?v=W867KZK2Ssg

Kuris įkliuvo? "Šioje laidoje bus minimos garsių "Ukrainos rėmėjų" pavardės. Tik tiek galiu pasakyti apie šio vakaro tiesioginio eterio turinį"- sako laidos vedėja Rūta Janutienė, kurios laidos vienintelis svečias - eksprokuroras Kęstutis Vagneris, nuo karo Ukrainoje pradžios surengęs arti šimto paramos žygių į Ukrainą.

Viešojo intereso gynimo prokuroras Kęstutis Vagneris buvo simbolis tų laikų, kai prokurorai nesibaimindami kėlė bylas patiems įtakingiausiems ir galingiausiems. Estijoje, Lenkijoje skamba bylos, kuriose išaiškinami milžiniško dydžio fiktyvi parama Ukrainai ir sankcijų Rusijai apėjimo mąstas. Nuo korupcijos aktyviai valosi ir pati kraujuojanti Ukraina. Panašu, kad ir Lietuvoje tas procesas pajudės.  

"Radarai" gali būti naudojami kaip etažerės", - sakė Ukrainos kariai gerb. prokurorui K.Vagneriui. Labai informatyvi laida, atskleidžianti 4 galimų aferistų veiklą, kurie išpurvino mūsų valstybės vardą.

Apie šį ketvertą, skleidžiantį bjaurų korupcijos kvapą, esu rašęs jau anksčiau:

https://viesulas22.blogspot.com/2023/08/kodel-leidziama-susikompromitavusiemsve.html