Kas taip praturtino Lietuvos kultūrą?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-08-27 16:02:00, skaitė 636, komentavo 2

Kas taip praturtino Lietuvos kultūrą?

Kai ES plačiai atvėrė savo duris pabėgėliams, senajame kontinente prasidėjo kultūros praturtinimas.

2017 metų lapkričio 3 dieną, 15 valandą, vaikų akivaizdoje Berlyno Görlitzer parke 23 metų „pabėgėlis“ siras išžagino poni kumeliuką.

pony.jpg

Graikų gyvūnų globos portalas Zoosos informavo skaitytojus, kad 2018 metų kovo 28 dieną į Perama policijos skyriui Atėnuose benamių šunų apsaugos tarnybos darbuotojai įteikė pareiškimą, dėl šuns nužudymo greta esančioje Skaramagka pabėgėlių stovykloje. Šioje stovykloje zoo gynėjai surado nužudytą šunį, pridengtą apklotu. Pas nedidelį šuniuką buvo aiškūs požymiai žiauraus išprievartavimo, sužalotos genitalijos. Kitų išorinės traumų nebuvo pastebėta.

 

V3No88fv-1-702x459.jpg

Vokietijos policija Fraiburge 2018 m. spalio mėn. 26 d. suėmė juodaodį Merkel svečią iš Eritrėjos, kuris žagino vokietes, avis ir ožkas.

AVvXsEgdVv5Omjdc00j2MQd_6KAa_YB1NUiar4cXBb8yCFnT3jBXGvUWjboXz7XqiYRyoxgSAnfdi2bZPVKjrI6bOQEoeVWTn_IU0Hn9h79VjkbY-95eorBnYunDw4tgj2Rk0A8DQTnjo_8y72NYHUbn-CV3RFvFsq9ZQDRF4SVSbBXFVZMVkZCkhqsln8PaPZA=w392-h337

Šių metų rugpjūčio 19-20 d. nežinomas vyras seksualiai išprievartavo asiliukus vaikų žaidimų aikštelėje "Asilų lizdas" Eisenbergerio gatvėje (Eisenberger Straße). Policija patvirtino, kad vyras lytiškai santykiavo su vienu iš gyvūnų ir bandė tai daryti su kitais dviem.

O kas išmokė panevėžietį santykiauti su namo konstrukcijomis? Kas jį praturtino?

TV3 rugpjūčio 23d. rašė:

Vidury baltos dienos (po 15 val.), nusimovęs kelnes ir atsigulęs ant grindų, vyras savo lytiniu organu trynėsi į betoninę laiptų aikštelę. Šokiruojantį iškrypėlio elgesį užfiksavo įstaigoje įrengtos vaizdo stebėjimo kameros. Laimė, tądien sporto centre nevyko treniruotės ir vaikams neteko susidurti su iškrypėliu. Vaizdo stebėjimo kamerų užfiksuoto asmens ieško policija.

Raimondas Šimaitis savo FB paskyroje taikliai pažymėjo:

Siaubingas prievartos atvejis Panevėžyje.

TS-LKD rinkėjas, prie mokyklos išprievartavo trinkeles. Pagautas vyras žadėjo jas vesti iškart po to, kai valdžia įteisins santuokas su trinkelėmis. Vesti tai vesti, bet daugpatystė tai irgi neįteisinta...

Jo FB draugė Daiva Narkevičiūtė komentare parašė:

Rašo, kad policija ieško... Man rodos, jie pirmiausia turėtų pertikrinti Laisvės partijos Panevėžio skyriaus narius~ yra didelė tikimybė, kad ten ir surastų.

Nors, iš kitos pusės ... Kam gaišinti brangiai apmokamą pareigūnų darbo laiką? Manote, jei šis „džigitas” nesumokėtų į biudžetą 5 eurų baudos, šalies biudžetas labai nukentėtų? Nes juk iš esmės ~ rimčiau bausti nėra už ką!

Šalyje, kurioje vaikų prierartavimas uždraustas įstatymais, dažniausiai bausmės pedofilams nebūna susiję su realiu laisvės atėmimu. O juk čia tik trinkelės! Įstatymo, draudžiančio jas prievartauti, nėra. O, jei neuždrausta, reiškia ~ galima.

Galų gale, o kaip įrodyti, kad prievartavimas išvis buvo? Gal trinkelių tylėjimas reiškia sutikimą? Laisvaroriškai, taip sakant. Čia jau išvis jokios nusikaltimo sudėties nebelieka. Blogiausiu atveju ~ administracinės teisės pažeidimas : susimokės „petaką” už nuogos subinės rodymą viešoje vietoje ir galės toliau varyti.

Sveiki atvykę į realybę ir naująją tikrovę! Su visomis naujomis 74 lytimis. Nepatinka „progresyvumas” ~ užsimerkit.

Rusų patarlė sako: С дуру и х. можно сломать (Dėl kvailumo ir penį galima nusilaužti). Nėra informacijos, kad tas pilietis būtų nusilaužęs. Prisipažinsiu, kad valstybėje, kurioje „Metų valstybės kūrėjas – Olegas Šurajevas“, kuris siūlo čiulpti Prezidentui, Seimo nariams, rodo savo nuogą plunksnakotį, trinti viešoje vietoje į plytas ir betoną – toks menkniekis! O gal Panevėžio savivaldybė perims iš premjerės Ingridos Šimonytės patirtį ir šitą trintuką paskirs patarėju, gal išrinks „Metų Panevėžio kūrėju“? Bus kam apdovanoti Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatro aktorius. Juk tokia dabar Lietuvoje TS-LKD įvesta tradicija: kuo didesnis degeneratas, tuo didesnis kūrėjas!

Nuorodos:

https://www.morgenpost.de/berlin/polizeibericht/article212502451/Junger-Mann-vergeht-sich-sexuell-an-Pony-im-Goerlitzer-Park.html

https://www.zoosos.gr/anamenontai-apotelesmata-tis-ktiniatrikis-eksetasis-tou-skylou-pou-vrethike-nekros-ston-schisto-attikis/#axzz5D9Rmc1qZ

https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/amp/110970/4102185?__twitter_impression=true

https://unser-mitteleuropa.com/mann-vergewaltigt-esel-im-kinde-abenteuerspielplatz-eselnest/

https://www.tv3.lt/naujiena/video/siaubo-filmas-panevezyje-vidury-baltos-dienos-iskrypelio-elgesys-pasiurpino-net-specialistus-n1254972

https://www.facebook.com/1RaimondasSimaitis

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000252424/lrt-metu-apdovanojimai-2022-metu-valstybes-kurejas-olegas-surajevas

https://viesulas22.blogspot.com/2023/07/labdaros-vagys-staiga-praturtejo.html