Vidaus reikalų ministrės A. Bilotaitės Wagner samdiniai siaučia?

Autorius: Remigijus Žemaitaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/Remig... 2023-08-29 07:40:00, skaitė 354, komentavo 3

Vidaus reikalų ministrės A. Bilotaitės Wagner samdiniai siaučia?

Prieš dvi savaites, galimai Kaune vykstančiose Policijos departamento organizuojamose užsiėmimuose, girtų pareigūnų surakinta antrankiais galimai buvo išprievartauta K.B. Ta pati mergina, kurią dar 2018 metais iš Lietuvos didmiesčio (miestas, vieta, pareigos žinomos) į Policijos biurą pasikvietė A. Moskoliunas.

Po galimo pareigūnės išprievartavimo, jau kelinta savaitė pareigūnė į darbą neina. Kas gali eiti, ar kaip gali pareigūnė jaustis, jei galimai ją prievartavo jos kolegos Lietuviškieji Wagner pareigūnai. A.Moskoliunas su S. Briginu važiavo į pas tėvus, kur šiuo metu apsistojo pareigūnė. Atvažiavę prašė nerašyti pareiškimo, galimai siūlė paremti finansiškai, ar net pakelti pareigose, tikslingumui reikia pasakyti galimai, nors įrašuose tai užfiksuota, bet reikia sulaukti tyrimo, ir tuos pokalbius bus galima paviešinti. Kad apsiramintų, jei buvo suteiktos atostogos nuo rugpjūčio 16 Iki rugsėjo 1.

Vadovai bijo, kad šis nusikaltimas neišaiškėtų, visais būdais slepia nuo kolegų ir visuomenės. Atvykę pas tėvus apsimetė kad nieko nežinojo.

Lieka tikėtis, kad informacijos nuslėpti nepavyks, viešumas savo padarys!

Per tokius gyvulius turi kentėti dori, teisingi ir sąžiningi pareigūnai.

Kol vadai nori užglaistyti šią istoriją, kviečiu pareigūnus netylėti!