Lenkija ruošiasi naujiesiems mokslo metams ir vaikų tvirkintojų antpuoliams

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-08-29 17:27:00, skaitė 426, komentavo 1

Lenkija ruošiasi naujiesiems mokslo metams ir vaikų tvirkintojų antpuoliams

Lenkijos "Ordo iuris" instituto laiške "Apsaugokime nekaltus vaikus. Mokykla turi mokyti, ne indokrinuoti!" sakoma:

Ponios ir ponai,

jau po savaitės prasidės nauji mokslo metai. Tai didelių iššūkių metas vaikams, bet ne tik jiems. Mes taip pat - tėvai ir visi, kuriems rūpi pačių mažiausiųjų gerovė, - turime būti gerai pasiruošę, nes lyčių aktyvistai tikrai nepraleis progos pasinaudoti mokykla ir indoktrinuoti mūsų vaikus.

Teisės aktai tariamai yra mūsų pusėje - Lenkijos konstitucija saugo vaikus nuo demoralizacijos, o tarptautinės sutartys užtikrina tėvų teisę auklėti vaikus pagal savo įsitikinimus. Tačiau tai nereiškia, kad galime ramiai miegoti. Priešingai. Lyčių lobistai vis aktyviau įgyvendina savo radikalią darbotvarkę visame pasaulyje, taip pat ir Lenkijos mokyklose.

Kova prieš vaikų indoktrinaciją ir seksualizaciją visada buvo vienas iš Ordo Iuris instituto prioritetų. Mūsų ekspertai nuolat skelbia tolesnius vadovus tėvams ir mokytojams, įsikiša jų vardu, rašo ataskaitas ir analizes. Specialius vadovus tėvams nemokamai pateikiame savo interneto svetainėje. Tūkstančiai tėvų jau pateikė mokyklų skyriams pavyzdinę "tėvų tėvystės deklaraciją", kuria mokyklos vadovybė informuojama, kad vaikui dalyvaujant išorės nevyriausybinių organizacijų rengiamuose užsiėmimuose visada reikalingas vaiko tėvų arba teisėtų globėjų sutikimas.

Kai rašau jums šiuos žodžius, vyriausybės remiamos piliečių teisėkūros iniciatyvos "Apsaugokime vaikus. Palaikykime tėvus". Praėjusią savaitę Seimas priėmė įstatymą, kuris buvo nusiųstas pasirašyti prezidentui Andrzejui Dudai.

Tai dalinė Ordo Iuris instituto ir tėvų bendruomenių sėkmė. Mes pirmieji - 2018 m. - paskelbėme veiksmingo įstatymo, užtikrinančio tėvų įtaką nevyriausybinių organizacijų mokyklose įgyvendinamam turiniui, projektą. Nuo to laiko įtikinėjome politikus dėl pokyčių. Kai kurios mūsų idėjos, pavyzdžiui, įpareigojimas išsamiai pristatyti tėvams popamokinės veiklos turinį, pateko į naująjį įstatymą. Vis dėlto naujasis įstatymas nėra be trūkumų ir prieštaravimų. Jame draudžiama "seksualizuoti" vaikus, tačiau sąvoka "seksualizavimas" neapibrėžiama; jame sustiprinamas tėvų vaidmuo, tačiau atimama jų teisė kontroliuoti vyriausybines švietimo programas. Apie šiuos ir kitus projekto trūkumus esame rašę savo analizėse ir toliau reikalausime pakeitimų, kurie realiai užtikrintų tėvų konstitucines teises.

Yra daug įrodymų, kad visuomenės spaudimas ir nuoseklus Ordo Iuris teisininkų darbas turi prasmę. Pastarosiomis dienomis žiniasklaida pranešė, kad įsikišus Ordo Iuris ir asociacijai "Mokytojai už laisvę" Švietimo ir mokslo ministerija iš savo puslapių pašalino nuorodas į "pagalbos linijos" tinklalapį, kuriame buvo nuorodos į puslapius, puikiai parodančius, kas yra vulgarus vaikų seksualizavimas ir indoktrinavimas. Nuorodos į svetainę taip pat turi dingti iš leidyklos "Naujoji era" mokyklinio vadovėlio, ko mes taip pat raginome, kai paviešinome šį pasibaisėtiną atvejį. (...)

Įstatymas yra mūsų pusėje

Ordo Iuris instituto teisininkai ne kartą įsikišo Lenkijos mokyklose, kai lyčių lygybės aktyvistai, bendradarbiaudami su kairiųjų pažiūrų vietos valdžios pareigūnais, į mokyklas atvykdavo su vulgariomis ideologinio lytinio švietimo programomis. Ne kartą sėkmingai užkirtome kelią tokių pamokų įvedimui.

Gdansko tarybos nariai aiškiai pripažino, kad būtent Ordo Iuris instituto ir atsakingo Gdansko tėvų veiksmai lėmė programos "Zdrovve Love" nesėkmę. Savo ruožtu "Gazeta Wyborcza" rašė, kad būtent "Ordo Iuris" lėmė "Vaivorykštinių penktadienių" iniciatyvos nesėkmę, kuri iki šiol neatstatė savo aprėpties, buvusios iki mūsų įsikišimo. Taip pat veiksmingai sustabdėme ideologinę vaikų indoktrinaciją Poznanės, Krokuvos ir Varšuvos mokyklose.

Kartu suprantame, kad ne mes turėtume užtikrinti vaikų ir tėvų saugumą ugdymo procese. Žinoma, esame pasirengę padėti visiems, kurie į mus kreipiasi, tačiau tėvai neturėtų kreiptis pagalbos į profesionalius teisininkus, kad apgintų Lenkijos Konstitucijoje jiems tiesiogiai suteiktas teises. Iš tiesų, daugelis Lenkiją įpareigojančių tarptautinės teisės aktų, įskaitant Visuotinę žmogaus teisių deklaraciją, Tarptautinį pilietinių ir politinių teisių paktą, Tarptautinį ekonominių, socialinių ir kultūrinių teisių paktą, Vaiko teisių konvenciją, Europos Sąjungos pagrindinių teisių chartiją ir kitus, taip pat yra tėvų teisių auklėti vaikus pagal savo įsitikinimus pusėje.

Tačiau kadangi mūsų teisininkams vis dar tenka įsikišti tais atvejais, kai mokyklose nepaisoma tėvų teisės auklėti vaikus pagal savo įsitikinimus - tai reiškia, kad mums skubiai reikia įstatyminių nuostatų, kurios sustiprintų šias konstitucines tėvų teisių garantijas. (...)

Siaubinga tiesa apie lytinį švietimą

Mūsų ekspertai jau baigia rengti ataskaitą, kurioje atskleisime tikrąsias Vakarų Europoje paplitusio vulgaraus ir tolerantiško lytinio švietimo šaknis.

Be kita ko, paminėsime tokias asmenybes kaip Margaret Sanger - amerikiečių feministė, kuri teigė, kad santuoka yra išsigimusi institucija, o motinystė - "reprodukcijos vergija". Prancūzų feministė Simone de Beauvoir, kurios prielaidos neatsiejamos nuo permisyvaus lytinio švietimo, taip pat įnešė svarų indėlį plėtojant lyčių teoriją, ragindama... moterų pasirinkimo laisvės apribojimus. Ji teigė: ,,Ji teigė, kad..: "Mes negalime leisti nė vienai moteriai likti namuose ir rūpintis savo vaikais. (...) Moterys neturėtų turėti tokios galimybės, nes jei tokia galimybė egzistuoja, per daug moterų ją pasirinks".

Kalbant apie šiuolaikinių leidžiamojo lytinio švietimo gairių pradininkus, neįmanoma nepaminėti Alfredo Kinsey'aus, kuris laikomas vienu iš lytiškumo tėvų. Kinsey savo ataskaitose, be kita ko, rašė apie... kiek orgazmų gali patirti kūdikiai ir vaikai. Jo pseudostudijos parodė, kad ketverių metų vaikas per 24 valandas gali patirti 26 orgazmus, dvejų metų vaikas - septynis orgazmus per devynias minutes, o vienuolikos mėnesių vaikas... 14 orgazmų per 38 minutes. Šie siaubingi eksperimentai, be kita ko, yra šaltinis, iš kurio vulgarūs sekso pedagogai semiasi saujomis!

Taip pat norėtume priminti Helmuto Kentlerio - Hanoverio universiteto profesoriaus ir prisipažinusio homoseksualo - knygą "Lytinis auklėjimas", kurioje rašoma, kad lytinės pedagogikos tikslas, be kita ko, turėtų būti "onanizavimas nuo mažens", incesto tabu tarp tėvų ir vaikų sušvelninimas, seksualinių žaidimų propagavimas vaikų darželyje ir mokykliniame amžiuje bei lytiniai santykiai nuo lytinės brandos momento. (...)

AVvXsEidLYp9kfhtWWvj3zzKwfZe_AdhyNQtYXMjD2o4aGkYZTGsQo8d59tfvn3IsKjKaTnRu2EAgFMXuoiF7nCXYrwvCSmCs1-LtY3fjEjYmkZvzFRSQ6awKulA2et___IdLuLaixmeMDXA_orWxIUSE7G2DSqFFRb1mlBsEL7jtuTx2wkvZKsmLNhqHebjNus