Iš litukrijos chuntos nagų ištraukęs savo vaiką Algirdas bus globojamas Rusijos Federacijos

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-08-29 21:03:00, skaitė 762, komentavo 18

Iš litukrijos chuntos nagų ištraukęs savo vaiką Algirdas bus globojamas Rusijos Federacijos

Rusijos pasieniečiai atsisako litukrijai perduoti vyrą, kuris su vaiku pabėgo iš litukrijos į Rusiją.

„Rusijos pasieniečiai patvirtino sienos kirtimo faktą, taip pat savo atsiliepime nurodė, kad sulaikytas vaiko tėvas yra Rusijos pilietis, todėl, jų nuomone, ekstradicijai pagrindo nėra“, – sakė atstovas spaudai Giedrius Mišutis.

P.S.

O kaipgi sienos įrengimai už milijardus eurų? Pinigai įsisavinti po kišenes?

Visoje šitoje istorijoje yra bjaurus vienas faktas. Kaip litukrijos chunta išvertė kailius. Visi juk žino, kaip per oficialius transliuotojus yra vadinama Rusija, kaip iškraipomas jos pavadinimas (nevengiant tyčinių gramatinių klaidų), koks pilamas purvas ir t.t. Tačiau oficialiai besikreipusi į Rusijos Federaciją, litukriją užgrobusi chunta parodė meistriškus gimnastikos triukus. Pasirodo, ji sugeba teisingai rašyti Rusijos pavadinimą ir net sugeba kultūringai bendrauti. Kokia ši lietuviakalbių chunta apgailėtina…

P.P.S.

Labai gera ir džiugi naujiena. Ir meistriškas Rusijos Federacijos pasieniečių atsakymas litukrijos chuntai.

Linkiu kuo didžiausios sėkmės pabėgusiam Algirdui, kuriam pavyko ištraukti savo dukrą iš šito zombyno ir būsimo karo zonos. Dabar ji galės augti saugioje ir draugiškoje aplinkoje. Be lgbt propogandų… o tėtis gal suras kitą meilę, rusaitę, kurios žymiai geresnės žmonos, nei šaltos ir pasipūtusios lietuvaitės.