Nugalėk rasizmą, atskirdamas spalvotus žmones nuo baltųjų!

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-08-31 21:50:00, skaitė 330, komentavo 3

Nugalėk rasizmą, atskirdamas spalvotus žmones nuo baltųjų!

Viena iš jankyno fašistų valstijų, Kalifornijoje, ęsančių mokyklų, buvo surengtas vaikų vakarėlis. Į vakarėlį buvo pakviesti visi vaikai, išskyrus baltuosius.

Vakarėlio organizatorius buvo mokyklos "Lygybės ir įtraukties komitetas".

Vaiko, kuris lanko Kalifornijos pradinę mokyklą, tėvas priekaištavo šiai mokyklai už tai, kad leido surengti vaikų žaidimų vakarėlį, kuris buvo atskirtas rasiškai ir atskirtas nuo baltųjų vaikų.

Anthony Chabot pradinės mokyklos Oklande, Kalifornijoje, vykusio renginio skrajutėje teigiama, kad ji skirta „juodaodžių, rudųjų ir API* šeimoms“.

„Jei jūsų šeima save identifikuoja kaip juodą, rudą ar API*, arba esate juodaodžio, rudo ar API* mokinio tėvas / globėjas, prisijunkite, kad susipažintumėte ir kurtumėte mūsų bendruomenę“, – sakoma kvietime į renginį.

Ironiška, bet renginį vedė mokyklos „Lygybės ir įtraukties komitetas“.

Socialinėje žiniasklaidoje vienas iš tėvų sakė: „Nežinau, kaip kiti, bet esu nuoširdžiai nusiminęs, kad galiausiai viskas susiveda į žaidimą „No Whites Out“.

„Mes žiūrėsime atgal ir labai gailėsimės, kad bandėme nugalėti rasizmą atskirdami spalvotus vaikus nuo baltųjų“, – pridūrė tėvas. „Ar tai produktyvu? Kodėl mes ir toliau atskiriame žmones, jau nekalbant apie VAIKUS “, - taip pat pažymėjo tėvas.

* API reiškia „azijiečiai ir Ramiojo vandenyno salų gyventojai“

P.S.

Pati ši naujiena yra begalo nuostabi ir puikiai iliustruojanti jankyno fašizmą.