Suverenui Mindaugui teismas uždėjo apykoję ir paleido į “laisvę”

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/suve... 2023-09-01 18:46:00, skaitė 413, komentavo 12

Suverenui Mindaugui teismas uždėjo apykoję ir paleido į “laisvę”

Suverenai Inga ir Mindaugas Vilčinskai pripažinti kaltais dėl savo vaikų pagrobimo ir kėsinimosi neteisėtai pereiti valstybės sieną

Kauno apylinkės teismo Kauno rūmų baudžiamuoju įsakymu suverenui nuosavu vardu vyrui Mindaugui Vilčinskui skyrė 60 parų arešto bausmė, jos vykdymą atidedant vieniems metams bei pritaikant intensyvią priežiūrą.

Teismas įpareigojo suvereną Mindaugą nuo 22 val. iki 6 val. būti nurodytu adresu, tai bus kontroliuojama elektroninio stebėjimo priemonėmis (apykoje). Be to, jis įpareigotas per keturis mėnesius susirasti darbą arba užsiregistruoti Užimtumo tarnyboje, sudalyvauti elgesio pataisos programose.

“Suverenas Mindaugas Vilčinskas bus paleistas iš suėmimo įstaigos, jam skirta švelnesnė kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti bei įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje”, pranešė teismas. Panaši bausmė skirta ir I. Vilčinskienei, tik jos arešto bausmė atidėta dešimčiai mėnesių.

Štai ir baigėsi suverenų pasaka apie išsivadavimą iš sistemos. Šis atvejis tik dar kartą įrodo, kad norint “kovoti” prieš sistemą, reikia viską labai kruopščiai ir iš anksto apgalvoti, o svarbiausia, reikia pagalvoti ir apie pasekmes – kas laukia ir kaip tai atsilieps vaikams…

SN inf.