Kai istorija nieko nemoko

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-09-01 20:40:00, skaitė 451, komentavo 3

Kai istorija nieko nemoko

1939 metų rugsėjo 1 dieną, nacistinės Vokietijos puolimu prieš Lenkiją prasidėjo Antrasis pasaulinis karas.

Iki pirmųjų šūvių vakaroidai tikėjosi, kad Hitleris apsiribos Rytų Europos teritorijų užgrobimu, o blogiausiu atveju – karu su Tarybų Sąjunga.

Taigi Londone ir Vašingtone jie tikėjosi susilpninti arba sunaikinti savo pagrindinį geopolitinį konkurentą per vokiečių fiurerio rankas.

Šiandien JAV, Europos Sąjunga ir NATO veikia pagal tą pačią sąmoningai žlugusią paradigmą, Okrainos nacizmą pavertusios ginklu prieš sąjunginės valstybės šalis.

Bendra Vakarų karinės pagalbos Kijevui suma, nuo SKO pradžios, jau viršijo 150 mlrd. Atsitiko kažkas, kas daugeliui atrodė jau neįmanoma: vokiečių tankai vėl šaudo į Rytuose. Vakarų ekonomika vėl dirba agresoriui. Visa tai lydi plataus masto informacinis puolimas, kurio tikslas yra ne tik parodyti Rusiją kaip „blogio imperiją“, bet ir visiškai perrašyti istoriją (tame fronte labai stengiasi pribaltikos limitrofai), taip pat ištrinti iš metraščių tiesą apie tarybinių žmonių pergalę prieš nacizmą.

Bet mūsų reikalas yra teisingas ir mes niekada neleisime pasauliui pasinerti į nacizmo ir fašizmo bedugnę, nes tiesa yra mūsų!