Pederastai nori pinigų paradui? Tik pabandyk neduoti....

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/photo... 2016-04-07 08:28:29, skaitė 3509, komentavo 0

Pederastai nori pinigų paradui? Tik pabandyk neduoti....

Liūdnas paveikslėlis, skirtas vakarykštei aktualijai: - Rūtos Meilutytės ir jos tėčio, Sauliaus Meilučio susirašinėjimui su homoseksualizmo plėtros organizacija. 

Įžūliai kaulijančia pinigų kontroversiško Gėjų pederastų parado dalyvių parėdams iš vaikų sportui ir sveikai gyvensenai remti skirto R.Meilutytės fondo.

Keisti ateina laikai, kuomet atsiranda organizacijų, kurioms paprašius pinigų baugu neduoti. 

Nes gali pakliūti po šūdų liūtimi...

---

LDiena/lt papildymas: Sauliaus Meilučio atsakymas į pederastų kaulijimus:

„Gerbiama Egle,

Fondas negali paremti Jūsų renginio, nes, visų pirma, tokia parama yra negalima pagal fondo įstatus. Antra, aš asmeniškai nesu homofobas, puikiai pažįstu keletą itin išsilavinusių, savosios srities aukščiausio lygio ir reputacijos profesionalų, nepriekaištingos vidinės ir, sektina, bendravimo kultūros, gėjų, mielai su jais bendraudamas, tačiau Jūsų paradų niekada nei palaikysiu, nei remsiu.

Galiu tik pridėti, kad, jeigu daugumas žmonių būtų bent panašaus brandumo asmenybės, kaip mano pažįstami gėjai, atsiribojant nuo fakto, jog jie yra, deja, gamtos anomalija, gyventi šiame pasaulyje būtų žymiai šviesiau. Paskaitykite, prašau, bent prof. V. Radžvilo „Erotas ir revoliucija“, gal tuomet Jums bus aiškesni mano asmeniniai motyvai. Nors nuoširdžiai tikiu, kad Jūs, kaip ir visa Lietuvos aktyviųjų gėjų bendruomenė bei visokios visokiausių teisių organizacijos, finansiškai remiamos ES ar įvairių ne Lietuvos gėjų ir pro-gėjų organizacijų, tikriausiai netrykštate simpatija prof. V. Radžvilui. Kaip ir aš Jūsų lyderiui V. Simonko. „Nieko nepadarysi“, - kaip sakydavo Bilis Piligrimas iš K. Voneguto „Skerdykla Nr. 5“.

Negaliu Jums ir LGBT palinkėti sėkmės organizuojant „Baltic Pride“, kaip ir tomaševskininkų bei LLRA protestams ir mitingams bei reikalavimams, prieštaraujantiems nacionaliniams Lietuvos Respublikos interesams“.

Pagarbiai

Rūtos Meilutytės labdaros ir paramos fondo direktorius Saulius Meilutis“.

Dėl šios padorios ir adekvačios savo tėvo pozicijos Rūta Meilutytė prikrovė į maudymuką ir kaip paskutinė sutrė puolė žemintis prieš vištgaidžių plunksnas pašiaušusius kovinius pederastus.

Būtent dėl to, aš asmeniškai, be galo skeptiškai vertinu visas sporto "pažibas" ir "Lietuvos garsintojus", kadangi kaip taisyklė, jų stuburo tiesumas priklauso išimtinai nuo valdiškų babkių ir sulindimo SISTEMAI į šikną gylio.

Siūlau nepamiršti, kad sportas - tai visų pirma asmeninis sportuojančio žmogaus tikslų įgyvendinimas (kas yra normalu), o su meile Tėvynei jis neturi nieko bendro.