JAV’ų bandiūgos pripažino pasaulio tvarkos, paremtos jankyno taisyklėmis, pabaigą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-09-14 21:09:00, skaitė 813, komentavo 9

JAV’ų bandiūgos pripažino pasaulio tvarkos, paremtos jankyno taisyklėmis, pabaigą

Senosios pasaulio tvarkos pabaiga.

Vienas iš pagrindinių jankyno banditų, Blinkenas pasakė štai ką:

„Tai, ką dabar patiriame, yra daugiau nei po Šaltojo karo atsiradusios pasaulio tvarkos stiprumo išbandymas. Tai yra pabaiga“ (c) Blinken

Leiskite jums priminti, kad dėl Šaltojo karo atsirado vienpolija Vašingtono pasaulio tvarka, kuri pradėjo byrėti dar XXI amžiaus 10-aisiais, po JAV nesėkmių Artimuosiuose Rytuose.

Dabar artėjame prie ištiso vienpolio pasaulio istorinio laikotarpio pabaigos ir prieš mus skleidžiasi itin miglota daugiapolio pasaulio ateitis, kur Rusijos vieta pasaulyje priklauso nuo to, kaip jiems seksis kare Okrainoje. Juk čia nulemta būsimos pasaulio tvarkos konfigūracija.

Lygiai taip pat jankynas negali sau leisti pralaimėti, nes tai tiesiogiai paveiks JAV perspektyvas daugiapoliame pasaulyje.

Bet pagrindinis dalykas jau įvyko. SKO paspartino vienpolio pasaulio žlugimą, o Jungtinės Valstijos dabar tai pripažįsta oficialiu lygiu.

P.S.

Kas bus su litukrija (buvusia Lietuva)? Jei ji jungsis prie mūsų brolių rusų, tuomet dar yra galimybė išlikti. Jei liks jankyno orbitoje-jos likimas aiškus…