„Narsiojo kareivio Artūro nuotykiai“: rusai užpuolė Juodkrantės moterų pliažą

Autorius: Petras Gulbinskas Šaltinis: http://sauksmas.lt/narsiojo-ka... 2016-04-08 15:43:51, skaitė 4320, komentavo 0

„Narsiojo kareivio Artūro nuotykiai“: rusai užpuolė Juodkrantės moterų pliažą

Klastingi tie rusai. Į pačius svarbiausius strateginius Lietuvos objektus nusitaikė – į pliažus. Ėmė, štai, ir Juodkrantės pliažą užpuolė. Išsigando „narsusis kareivis Artūras“ šio rusų išpuolio. Akys jo krauju pasruvo, ranka kelnių kišenėje kažką ėmė grabalioti, tikriausiai pistoletą ar automatą ten čiupinėjo.

Nepasakė, nutylėjo „narsusis kareivis Artūras“, kam tie rusai karinius bilietus rodė, kam prisistatė, kokiame Juodkrantės viešbutyje nakvojo? Tepranešė, kad pliaže išsilaipino. Aišku, kad ne vyrų pliaže, negi rusams bus lietuvių vyrai įdomūs? Pas rusus griežtai su lytiniais nukrypimais, ne taip kaip Vilniuje.

 

Jokių pranešimų daugiau iš Klaipėdos. O jeigu rusų diversantai jau delfinariume, užsimaskavę nardo su delfinais pirmyn atgal, šokinėja, pliaukši plaukmenėliais? Tas jūrų liūtas, kur delfinariume gyvena, toks su ūsais, na tikras rusiškas veidas po gero paėmimo, kokių 0,7 litro ant galvos! Reikėtų VSD gerai tuos liūtus, delfinus ir kitus įtartinus jūros gyvūnus patikrinti!

„Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas, darbietis Artūras Paulauskas portalui lrt.lt atskleidė, kad Juodkrantėje per pratybas galėjo būti išsilaipinę rusų diversantai. Tai jis pasakė komentuodamas VSD ataskaitos teiginį apie požymius, „kad Rusijos specialiosios paskirties kariniai daliniai taikos metu atlieka prasiskverbimus į užsienio valstybes“.(eksperai.eu)

Aišku, kad rusų diversantai vietas moterų pliaže apsižiūrėjo. Kad vasarą, kai kurortinis sezonas prasidės, atplaukę galėtų pasislėpti kopose niekieno nepastebėti ir žiūrėti į lietuvaičių grožybes per įvairiausius didelius binoklius.

Net neabejojau, kad sekantis priešo smūgis bus suduotas irgi į kurortą.

Ir iš tikrųjų. Driogstelėjo vakar, kaip perkūnas iš giedro dangaus Druskininkuose. Prieš partiją ir vyriausybę sukilo socdemai, Ričardo Malinausko vadovaujami, tėškė partinius bilietus ir visu būriu parsidavė rusams. Kam daugiau. Vijūnėlės dvarelyje rusų karinę bazę, matyt, įrengė, o iš ten – tiesiai į svarbiausią strateginį Druskininkų objektą – garsųjį akvaparką  marš marš tra- ta- ta.

Sunku pasakyti, kuo visa tai pasibaigs, ką dar papasakos „Narsusis kareivis Artūras“. Aišku, kad specialistams baltais chalatais pats laikas sunerimti dėl jo sveikatos.  O aš, tuo tarpu, paskaitysiu „Narsiojo kareivio Šveiko nuotykius“, ten viskas apie narsiuosius kareivius artūrus papasakota, geriau nesugalvosi, net tatų ar dašų įkvėptas.

Petras Gulbinskas

Šauksmas