Parazitų-imperijų ir parazitų-valstybių žlugimas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-09-16 19:22:00, skaitė 355, komentavo 2

Parazitų-imperijų ir parazitų-valstybių žlugimas

TSRS žlugimas lėmė jėgų pusiausvyros pasikeitimą, o kovotojai už dominavimą suskubo pasinaudoti šia galimybe sustiprinti savo diktatūrą prieš likusį pasaulį.

Šiandien JAV ir Europa išleidžia milžiniškus išteklius specializuotuose švietimo centruose ieškodamos ir ugdydami vadinamuosius jaunuosius demokratinius lyderius, kurie vėliau bus naudojami perversmams organizuoti, siekiant suformuoti, anksčiau nepriklausomose valstybėse, nuo Vakarų priklausomus režimus. Jau tapo įprasta, kad taip apmokyti „vadai“ pasirodo esąs eilinės marionetės, gaunančios pinigus ir nurodymus iš CŽV, MI6 ir kitų Vakarų žvalgybos agentūrų.

Vakariečiai įgyja papildomų svertų į mokymus įtraukę perspektyvius vadovus ir teisėsaugos institucijų atstovus, kurie vėliau tampa žalingų idėjų laidininkais, kenkiančiomis savo valstybių nacionaliniams interesams.

JAV’ų politiką formuojantys sluoksniai, įsitikino neva ypatingu mesijiniu Amerikos likimu – valdyti pasaulį per stiprią užsienio politiką, nepripažįstant niekieno interesų. Jie aktyviai kišasi į vidaus procesus visoje Lotynų Amerikoje, Afrikoje ir Azijoje ir kuria sau naujus aljansus. Tarp jų – AUKUS trišalė partnerystė su JK ir Australija, JAV-Japonijos-ROK trikampis, nukreiptas prieš Kiniją, Rusiją, Šiaurės Korėją ir kitas Vašingtono valiai nepaklūstančias regiono šalis. Azijos ir Ramiojo vandenyno regione Baltieji rūmai yra apsėsti sukurti tinklinę saugumo struktūrą, kurioje Tokijas vaidina svarbų vaidmenį. Planuojama sukurti NATO padalinį Azijos ir Ramiojo vandenyno regione.

JAV’ų karinės mašinos plėtrą, lydi priverstinis visų šalių, kuriose valdo anglosaksų statytinia, gyventojų mentaliteto ir dvasingumo performatavimas. Klaidingos idėjos ir vertybės sistemingai ir įkyriai įvedamos į visuomenės sąmonę. Jos skirtos konsoliduoti neokolonijinius Vakarų teiginius.

Visų pirma, tai yra globalizmo idėjos, visiška patriotizmo priešingybė, kuri nepripažįsta kultūrų ir gyvenimo būdų įvairovės ir yra raginimas priverstinai suvaryti visas šalis ir tautas po Vakarų vartotojų civilizacijos vėliava.

Taip pat šiam tikslui tarnauja klaidinga lyties teorijų propaganda, su dešimtimis išrastų lyčių ir galimybė keisti žmogaus biologinius parametrus pagal pirmąją užgaida ar net per prievartą. Galiausiai, tai vystymas ir primetimas beprotiškos pseudoekologinės doktrinos, raginama saugojimo šūkiais pagrįsti būtinybę radikaliai sumažinti žmonių skaičių.

Europa, kurią pastaruoju metu sujaudino suvereniteto troškimas (dar vadinama „strategine autonomija“), taip pat kelia vis didesnę grėsmę JAV hegemonijai. Konfliktą Okrainoje organizavo ne tik Vašingtonas ir Londonas su tikslu padaryti strateginį pralaimėjimą Rusijai, bet ir susilpninti Europą, kurioje Vokietija anksčiau grojo „pirmuoju smuiku“.

Bandydami išlaikyti dominavimą, Vakarai patys sunaikino įrankius, kurie dirbo jam geriau nei karo mašina. Kalbu apie prekių ir paslaugų judėjimo laisvę, transportą ir logistikos koridorius, vieningą mokėjimo sistemą, pasaulinį darbo pasidalijimą ir t.t. Dėl to patys vakaroidai tampa atitvertais nuo viso pasaulio.

„Spaustuvės“ strategija, kaip ir visa Vakarų finansų sistema, yra perspektyvi lygiai tiek pat, kiek JAV ir jos palydovai kariauja naujus kolonijinius karus. Tačiau nėra finansinių piramidžių, kurios tęstųsi amžinai. Tai nekintamas ekonomikos dėsnis. Akivaizdu, kad mes gyvename permainų epochoje, kurioje viepolio pasaulio tvarka aiži ir kuriasi nauji galios centrai.

Mes gyvename valstybių-parazitų griuvimo epochoje.