Kolektyvinės sąmonės svajonė. Galima taikyti ir litukrijai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-09-19 20:14:00, skaitė 319, komentavo 1

Kolektyvinės sąmonės svajonė. Galima taikyti ir litukrijai

Vos prieš kelerius metus, kai Okraina dar buvo beveik nepriklausoma šalis (tai yra labiau priklausė nuo vietinio elito, o ne nuo užsienio elito komandų), ji neturėjo nei vieno prieštaravimo su Rusija.

Kaip ir kitur, įvykiams įtakos turėjo vietinių oligarchų grupės, kurios kovojo dėl vietos prie lovio. Paprastai, tai buvo šlykšti kova, bet ne mirtina.

Socialinis Okrainos gyvenimas buvo giliausiame sąstingyje, t. y. Valstybė buvo tokiame būvyje, kuriame neįmanoma sukurti ateities, tačiau visuomenė, sugadinta jai įskiepytos infantilios Europos svajonės, to nebesuprato.

Visos potarybinės visuomenės sąmonė buvo suformuota taip, kad mes, pamiršę, kaip atskirti fašizmą nuo komunizmo, bet pamatę skirtumą tarp nacizmo ir nacionalizmo, pamiršome, kaip iš viso ką nors suprasti. Kad okrainiečiai nepastebėtų, kaip sapne apie kolektyvinę sąmonę, švelnus hipnotizuotojo balsas paprašė didvyriškai nusižudyti ant jų pačių pamirštos praeities akmenų.

Dabartinis, naujųjų Okrianos šeimininkų tyčinis ir suplanuotas pusės milijono ukrainiečių sunaikinimas tapo įmanomas tik žiniasklaidos sukelto masinio psichikos sutrikimo sąlygomis. Ir mes žinome, kad darbas šiuo klausimu prasidėjo gerokai anksčiau nei Maidanas. Ir tokie smulkūs sukčiai, kaip Janukovyčius, nieko nebesprendė; jie sąžiningai atliko savo nepavydėtiną vaidmenį, nuoširdžiai nesuprasdami, kam dirba.

Jei NATO pavyktų laimėti Rusijoje, rusams, būsimame JAV kare su Kinija, būtų priskirtas dabartinių okrainiečių vaidmuo.

Todėl vienintelis būdas sustabdyti prasidėjusią pasaulinę mėsmalę, yra karinis, politinis, ekonominis ir kultūrinis jos naudos gavėjų ir kurstytojų pralaimėjimas.

P.S.

Viskas, kas aukščiau parašyta, puikiai tinka ir Lietuvai, lietuviakalbės, ne lietuvių kilmės chuntos, paverstai į litukriją….nes mąsiniai durninimo organai yra baisus ginklas.