Naujoji LDiena.lt autorė Fausta taria griežtai: HOMOFOBAI NEPRAEIS!

Autorius: Fausta Marija Zagorskienė Šaltinis: https://www.facebook.com/faust... 2016-04-09 10:01:39, skaitė 7293, komentavo 0

Naujoji LDiena.lt autorė Fausta taria griežtai: HOMOFOBAI NEPRAEIS!

LDiena.lt: gerbiamiems skaitytojams pristatome naują nuolatinę LDiena.lt autorę - Faustą Mariją Zagorskienę, kuri savo taikliu žodžiu ir žvitria akimi padės mums drauge išnaikinti visas vis dar nedademokratizuotos Lietuvos blogybes!

Kaip sakė šaunusis, į KGB nepriimtasis, Juodkrantės gynėjas Artūriukas Pė: "Kartu mes galime daugiau!"
---

Žmonės keisti. Sakykime, aš parašiau apie išgamas, kurie, kaip patys sako, užmuštų, padegtų, papjautų ir ant kuolo pamautų visus, po jų nedailiomis kanopėlėmis pasimaišiusius homoseksualus, ir net ranka nesudrebėtų. Pasakiau, kad jie yra šūdų krūva, nes nemanau, kad nors vienas psichiškai sveikas asmuo galėtų NORĖTI ir SVAJOTI bei MĖGAUTIS mintimis apie tai, kaip nieko jam nepadariusiam žmogui pjauna galūnes, galvą, jį spardo, o tada, kaip uogytė ant tortuko - padega, kas likę.

Bet kai pas žmogų proto kai pas kibirą, jis man aiškina, kad negražu keiktis. Kas negražu? Žodžiai? Negražu yra kai kas dieną pilna naujienų apie tai, kaip kaimo liurbiai padegė miegantį kaimyną, negražu tada, kai motinos vaikus į šulinius mėto, negražu, kai merginos pažįstamą gabalais supjausto. Va kas yra negražu, o ne kai debilus pavadini debilais.

Pabandykite tris kartus per dieną surikti BLET, gal sumažės jautrumas potencialiems žudikams, nes tai ne aš sugalvojau, kad jie garsiai kalba apie tai, kaip nori gabalais sukapoti net nepažįstamą homoseksualų vaikiną.

P.S. Babulės, kurios sako, kad homoseksualumas yra 21 amžiaus išsigalvojimas, kas jus mokė istorijos? Brėžnevas? Andropovas?


Pupuliai kvadratu