Užmuilintoms akims atkrapštyti (2 video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-09-24 19:12:00, skaitė 456, komentavo 1

Užmuilintoms akims atkrapštyti (2 video)

1-as video

G. Nausėda ir pilietybės atėmimas iš M. Drobiazko: kaip šioje istorijoje atrodo prezidentas? Kas rašo scenarijus Lietuvai? „Giluminė valstybė“ - abstrakcija ar vis dėlto žmonės su pavardėmis ir banko sąskaitomis? Lietuva besikeičiančiame geopolitiniame pasaulyje? Be užsienio agentų įstatymo suverenitetas neįmanomas?  Apie tai Komentaras TV laidoje kalbasi žurnalistė Giedrė Gorienė ir teisininkas Erikas Pavlovičius.

https://www.youtube.com/watch?v=WVsgT-Dwrug

2-as video

Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo pareiškimas ir atsakymai į žiniasklaidos klausimus spaudos konferencijoje dėl JT Generalinės Asamblėjos 78-osios sesijos aukšto lygio savaitės rezultatų, Niujorkas, 2023 m. rugsėjo 23 d.

https://youtu.be/3Rjat-1KtbA?si=YXhJIVe-VVsjErFH

Dabartinę laisvės būklę Lietuvoje galėčiau palyginti nebent su Brežnevo laikų sovietijos stagnacijos periodu: viena partija - viena tiesa, cenzūra, iškrypėliška genderizmo ideologija (vietoj daug humaniškesnės komunizmo ideologijos), korumpuota ir moraliai supuvusi valdžia, valstybių sąjunga, virtusi jų kalėjimu. 

Gyvenant Orveliškame pasaulyje, šitoje melo ir kreivų veidrodžių karalystėje, protingų žmonių sakoma tiesa yra palaima protaujančiam žmogui. Teisininko Eriko Pavlovičiaus ir Rusijos užsienio reikalų ministro S.Lavrovo pasisakymai - du deimantai š.krūva dėl cenzūros virstančiame Youtube.