Fiokla Kiure: į mus nusitaikę okupantai vilkintys brangiausius kostiumus

Autorius: Vilma Fiokla Kiure Šaltinis: https://www.facebook.com/fiokl... 2023-09-25 17:48:00, skaitė 478, komentavo 13

Fiokla Kiure: į mus nusitaikę okupantai vilkintys brangiausius kostiumus

Tai aišku, kad tie visi chodorkovskiai ir navalnistai nieko ruzzyne nepadarys ir nesukurs ten jokios demokratijos apie kurią nuolat tauškia daugybinėse ir milijonus kainuojančiose taikos konferencijose. Ką jie padarys, tai pirks ir parduos mūsų politikus, iškreips supratimą apie realią padėtį pelkėje ir klaidins Vakarus.

Jei ant Ukrainos eina driskiai ir kolonizuotų tautelių mankurtai, tai į mus nusitaikę okupantai vilkintys brangiausius kostiumus ir užkimšę prabangiausius ES sostinių rajonus savo porsche cayennais. Impercai siurbia iš okupuotų žemių resursus, tempia į maskvą buriatų deimantus ir baškirų auksą (net auksinį antikvarą) ir nė vienas iš tos padermės to niekada neatsisakys. Jie gerai supranta iš kur tie turtai ir prabanga.

Labai kviečiu plačiau pasidomėti apie ru imperijos kolonializmo tradicijas, apie tai, kaip jie naikino ir naikina ištisas tautas ir grobia jų resursus. Kaip trynė ir trina istoriją, atmintį, naikina kalbas ir žemina okupuotų kraštų gyventojus. Kare prieš Ukrainą vienam žuvusiam podmoskovijos gyvenatojui tenka net 640 buriatų. Kaip sakoma vienu šūviu du zuikiai. Ir naikini tautines mažumas ir pleti imperijos valdas. Štai su kokiu blogiu mes susiduriame.

Ir žmonės, supraskite, jei ru opozicionierius nieko nekalba apie tautų paleidimą iš RF kalėjimo, joks jis ne opozicionierius. Jis dirba imperijos labui ir tik manipuliuoja demokratijos sąvokomis ir infantilių vakariečių protais.