Antanas Kandrotas "Celofanas" • Atsakymai į visus klausimus

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://youtu.be/vTBYcP2pAkE... 2023-09-28 15:43:00, skaitė 617, komentavo 5

Antanas Kandrotas

Visuomenininkas, politikas, verslininkas, partijos "Mes Lietuva" pirmininkas Antanas Kandrotas atsako į kanalo rėmėjų ir žiūrovų užduotus klausimus:

https://www.patreon.com/posts/antanas-i-visus-89958434

•••

Arsenas
Kontrolinis klausimas kam priklauso KRYMAS?

Inga
Kokių įgijo pažinčių, sėdėdamas kalėjime, bei kas su juo nutiko, kad išėjo toks pasikeitęs ir iš karto pradėjo kurti partiją. Toks įspūdis, jog galbūt nusivylė pažįstamais ar pan., galbūt tikėjosi daugiau paramos ar palaikymo.

Jovita
Norėčiau, kad Antanas išsamiai papasakotų apie visas savo bylas.  Mindaugas Ar Antanas tiki, kad papuls į seimą? Ar taip Antanas tikisi išvengti kalėjimo? Ar tai nepanašu į Valinsko parodiją, kai pateko į seimą?

Klausimai iš kaimo skylės. Klausia Arimantas
1. Mačiau tą video pas K. Juraitį kur tu buvai permatomas (nes norėjai išlikti anonimu) ir buvo svarstoma kaip tave pavadinti, ir kadangi permatomas buvai tai pavadino tave Kazys Celofanu. Todėl neklausiu, kodėl tu pasivadinai Celofanu.
2. Kodėl nusprendei eiti į politiką? Ką nori pakeisti? Ėjai iš idėjos ar dėl didesnių pinigų?
3. Įvardink politiką (ar politikus), kurie tau yra autoritetas. Kokius gerus darbus jie yra nuveikę Lietuvai?

PR
Būtų įdomu išgirsti, kokia yra jūsų partijos pagrindinė ideologija (keliais žodžiais). Pavyzdžiui, N. Vasiliauskaitė savo partijos ideologiją apibūdino taip: "konservatyvus liberalizmas su minimalia valstybe".

Klemensas
U. Kiguolis viename savo TG postų pasiūlė keletą esminių dalykų, kuriuos partijos galėtų įtraukti į savo rinkiminę programą.
1. atšauksime neteisėtai paskirtą „karalių“,
2. įstatymais įtvirtinsime bet kokius galimybių paso panaudojimus kaip neteisėtus,
3. atšauksime gyvenimo įgūdžių programą,
4. tvirtai laikysimės konstitucijos,
5. atšauksime mokesčių reformą,
6. išformuosime perteklines vaikų teisių institucijas,
7. išformuosime perteklines valstybines kontroliuojančias institucijas.
Ką apie juos manai? Nuo tavo atsakymo priklauso ar aš pakelsiu savo seną sudžiūvusią subinę nuo sofutės ir ateisiu į rinkimus įkišti popierėlio (ant kurio bus užrašas X Celofano partija) į dėžutę su plyšeliu.

Sannti
Klausimas Antanui - Ar jis nesupranta, kad visos šios ''antisisteminės partijos'' tiesiog išsidalins po 4.5% ir taip nukanalizuos balsus. Antanas, šeimų maršas, Nida, Sinica ir dar velniai žino kas. Visos šios partijos kartu sudėjus turėtų bent kažkiek vietų seime, tačiau išsisklaidę tiesiog nukanalizuos jais pasitikėjusių žmonių balsus.

Dyttrich
Ar priimtų į savo partiją Minedą ir kodėl jo kolega Lobovas daugiau nekovoja Jungle King kovose?

Albertina
Kas konkrečiai atstovauja partijai Šiaulių regione ir kada sukurs partijos internetinę svetainę.  Gedas Ar Antanas pritilpęs prie lovio (valdžios) inicijuotų įstatymą dėl euro atsisakymo ir lito gražinimo.

Dzitiatri
Kiek jau metų abu tęsiate savo veiklą? Šiaip abu už Lietuvą varot afigienai. Palaikau ir šiek tiek remiu.

Ryčka
Dėl seniūnaičių rinkimų. Ar niekas jo nepaprotino, kad taip būtų galima greitai įsilieti į realią politiką ir ant ateinančių rinkimų turėtų daug agitatorių mažose bendruomenėse.

Marius Jonaitis
Kodėl praignoravo seniūnaičių rinkimus? Juk tai buvo puiki proga suaktyvinti skyrių kūrimus. Nes be veikiančių skyrių net neverta eiti į rinkimus.

•••

Partijos "Mes Lietuva" informacija https://www.facebook.com/partijaMESLIETUVA

Registracija į partijos narius https://politinepartija.lt

Kontaktai partijameslietuva@gmail.com