Ukrainos gynėjai žino, kad kovoja už savo šeimų ateitį

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/ukrainos-... 2024-01-08 19:40:00, skaitė 594, komentavo 1

Ukrainos gynėjai žino, kad kovoja už savo šeimų ateitį

Pirmoji valstybės ponia Diana Nausėdienė su savo sutuoktiniu, Gerovės valstybės kūrėju, Sąjūdžio laikais įstojusiu į TSRS komunistų partiją ir taip iš jos ir neišstojusiu, Gitanu Nausėda dalyvavo Šiaulių vyskupijos šeimų šventėje ir pasveikino jos dalyvius.

Prezidentūra skelbia, kad „D. Nausėdienė dėkojo visiems, kurie savo pavyzdžiu ir darbais įkūnija šeimos, kaip vilties, džiaugsmo, laimės ir sėkmės šaltinio, idėją ir taip stiprina visus aplinkinius“.

„Būkite stiprūs, būkite ramūs, pasitikėkite savimi. Nes tiesa ir meilė nušviečia pačius tamsiausius gyvenimo tarpsnius“, - pasakė moteris.

O jos sutuoktinis „pasidžiaugė, kad Šiaulių vyskupijos šeimų šventė kasmet suburia gausų būrį žmonių, kuriems svarbus tikėjimas ir šeima“.

saldainiai%20nauseda%20nausediene.jpg

„Iš šeimos tartum iš brangenybių jūros paimame tai, kas svarbiausia ir kas po to lydi mus visą gyvenimą. Tai yra pagarba ir meilė artimam žmogui, tai yra mokymasis mylėti savo gimtąjį miestą, mokymasis mylėti savo valstybę“, – Šiaulių arenoje susirinkusiems šventės dalyviams pasakė valstybės lyderis.

Pasak G. Nausėdos, „šeima visada išlieka svarbiausia visuomenės atrama ir jos ateities garantu“.

nausedos.jpg

„Tai šiomis dienomis galima matyti ir Ukrainoje, kurios gynėjai žino, kad kovoja už savo šeimų ateitį, ir tai yra jų tvirtybės bei stiprybės pagrindas“, - atskleidė G. Nausėda.

Vyriškis yra informavęs, kad sieks antros valstybės vadovo pareigų kadencijos, kad galėtų iki galo baigti kurti Gerovės valstybę.