Atviras klausimas Vytautui Landsbergiui: Iš kur pas jus tokia neapykanta Lietvos žmogui?

Autorius: Vytautas Abraitis Šaltinis: https://www.facebook.com/vytau... 2024-01-14 17:21:00, skaitė 853, komentavo 7

Atviras klausimas Vytautui Landsbergiui: Iš kur pas jus tokia neapykanta Lietvos žmogui?

Ar girdėjote gyvenime prie sienos prispausto pijokėlio frazę: VISKAS. ŠĮ KARTĄ VISKAS BUS KITAIP! Bet būna taip pat...

Yra toks Vytautas. Turbūt labiausiai pasaulyje nekenčiantis lietuvių tautos. Tauta- nekenčia jo. Jis jau 30 metų įvairių valstybinių švenčių proga apibūdina mūsų tautą- sergančią raudonuke, šunauja, reptilijom, jedinstva, o vakar- ir galvijėliais.

Vytautai, juk suvokiate, kad kiekvienas pasisakymas, FB įkėlimas- gali būti jums paskutinis? Nejaugi net šitam gyvenimo etape nenorite pabūti ne toks šlykštus Lietuvai?

Ateina ta diena. Jums reikės dviejų urnų. Kad tilptų ir neapykanta Lietuvos žmogui. Nenorite tilpti į vieną?

Vytautai- ar parašėte BENT VIENĄ POSTĄ, PASAKĖTE BENT VIENĄ ŠVIESIĄ kalbą? Be pagiežos? Intrigų? Užslėpto pykčio? Vargu.

Jus palaiko tie 2884 eringyčių(tiek patiktukų po postu), bet ir pro jų suformuotą fanatikų skafandrą prasimuša Lietuvos žmonių neapykanta jums. Jūs be konkurencijos- nekenčiamiausias visų laikų Lietuvos politikas. Žmogus? Čia reiktų apklausti. Nenorite į priešpaskutinę poziciją? Norite. Gal neplanavote ir užvakar apdergti žmonių. Bet jumyse tiek pykčio, pavydo ir negatyvo, kad prasimušė. Kaip traukuliai. Nevalingai.

Ruoškite grotas gardui nuo Lietuvos žmonių. Amerikonų džipus. Kolonėles padėsiančioms 142 fanatikų perrėkti susirinkusius galvijėlius. Juk artėja balkonėlio diena. Ir tada apdergsite Lietuvą. Subtiliai, bet apdergsite. Nes žmogus nesikeičis. Kaip tas pijokėlis. Tiesiog su metais mes netenkame jėgų maskuoti savo ydas. Neperlipsite per save. O ir nereikia.

Iš kur pas jus tokia neapykanta Lietvos žmogui?