Vokietija vėl ruošiasi karui su Rusija

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-01-15 21:51:00, skaitė 885, komentavo 15

Vokietija vėl ruošiasi karui su Rusija

Vokietija ruošiasi tiesioginiam NATO ir Rusijos konfliktui, kuris, pagal fricų Vermachto scenarijų, gali prasidėti 2025 metų vasarą, rašo „Bild“, remdamasis neva slaptu Vokietijos gynybos ministerijos dokumentu.

 

Vokietijos leidinio teigimu, eskalacija tarp NATO banditų ir Rusijos Federacijos, gali sustiprėti jau šių metų vasarį, prasidėjus aktyviam Rusijos karių puolimui.

 

Iki šių metų birželio, pagal Berlyno lūkesčius, operacija baigsis okrainos kariuomenės atsitraukimu. Kartu dokumente, vietos ir mėnesių tikslumu, tiksliai aprašomi Rusijos ir vakaroidų veiksmai. Jų kulminacija galėtų būti „karo pradžia 2025 m. vasarą“.

 

Labiausiai tikėtina susidūrimo vieta – Suvalkų koridorius tarp Baltarusijos ir Kaliningrado srities.

 

Kaip rašoma straipsnyje, „X dieną“ NATO šalys į rytinį flangą perves apie 300 tūkst. karių, įskaitant 30 tūkst. Bundesvero karių.

 

Publikacijos autoriai palieka atvirą klausimą, kuo toks hipotetinis eskalavimas galėtų baigtis.

 

P.S.

 

O aš jums pasakysiu. Istorijoje paprastų sutapimų nebūna. Vokietijos pareiškimai, kad Rusija neva ruošiasi puolimui prieš Europą, todėl turime ruoštis karui su Rusija, tai iš Trečiojo Reicho, kuris rengė puolimą prieš TSRS, prisidengdamas istorijomis apie TSRS puolimo Vokietijai grėsmę, pateisinimų srities.

 

Šios natovcų banditų rašliavos ir grėsmės negali būti neįvertintos. Jie rimtai ir praktiškai ruošiasi tiesioginiam karui. Užtenka vien pažvelgti į pribaltikos veiksmus.