Apie Trumpą

Autorius: Milda Bartašiūnaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/milda... 2016-05-10 01:53:33, skaitė 2785, komentavo 0

Apie Trumpą

Paradoksas tas, jog jei Trumpas laimėtų ir pradėtų veikti tai, apie ką jis kalbėjo rinkiminės agitacijos metu - Amerika nepasidarys "great again". 

Priešingai.

-------------
Pabandysiu pritaikyti analogiją:

Įsivaizduokit, kad reanimacijoje guli žmogus - Pasaulinės mafijos tėvas, baronas, diktatorius, imperatorius, didybės ir galybės simbolis bei banksteris viename. Iš tikro reanimacijoje guli tik jo lavonas - smegenys mirusios, o krūtinės ląsta kilnojasi vizualiai tik todėl, jog yra prijungta prie dirbtinio kvėpavimo aparato. Kad kūnas nesmirdėtų bei nepradėtų irti - jis buvo balzamuotas ir pripumpuotas chemijos. Tikroji lavono odos spalva užmaskuota profesionalių Holivudo grimerių pagalba.

Bet kas savaitę viešose spaudos konferencijose pasirodantys lavono atstovai spaudai, jo "gydytojai", verslo partneriai, jo įkurtos jėgos struktūros generolai, politinio elito žvaigždės-bendradarbiai visam pasauliui praneša, kad ligonis sveiksta, taisosi, nesiskundžia apetitu ir yra geros nuotaikos... gal net tuoj tuoj pats savom kojom ateis pas žurnalistus ir atsakys į kelis klausimus.

Kol lavonas "gydosi", jo mirties paslapties nešiotojų triumviratas lavono vardu visame pasaulyje "daro tvarką" pagal savo panetkes.

Lavonas (jei būtų gyvas) dabar atrastų, jog yra skolingas 19 trilijonų dolerių. Jis taip pat sužinotų, jog jo "kolegos" iš jo kišenės finansuoja kelias galingąs teroristines organizacijas, o po to leidžia jo pinigus, neva kovai su jomis. Dar jis suprastų, jog jo karo generolai, prisidengę misijomis diriguoja narkobizniui, perka kitų šalių politikus bei dislokuoja savo okupacines kariuomenes užsienio valstybėse, vadindami jas "stogu".

Neaparašiau nei šimtosios dalies to kraupaus paveikslo, kurį einamuoju metu išvystų lavonas, jei... būtų gyvas...

Ir štai horizonte išdygsta toks naujas ligoninės rezidentas vardu Donald Trump. Jis entuziastingai pareiškia, kad visi iki tol buvę ligonio gydytojai - niekam tikę. Rezidentas Donaldas reikalauja prileisti jį prie to ligonio, nes jis žinantis, kaip staigiai bei efektingai reikia pastatyti žmogų ant kojų bei "make him great again".
--------------------------

Štai jums ir atsakymas, kodėl visų pirma Trump'ui nebus leista tapti naujuoju baltosios ligoninės vyr. gydytoju.

O jeigu per stabuklą jis juo būtų išrinktas - turėtų pirmiausia konstatuoti "ligonio" mirtį - o tai reiškia tik vieną - dolerio, kaip pasaulio valiutos krachą bei visos Amerikos didybės bei galybės iliuzijos griūtį.