Didžiausia kriuksė LT Gyvulių ūkyje – Raimondas Kuodis

Autorius: Audrius Bačiulis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-01-24 05:49:00, skaitė 989, komentavo 5

Didžiausia kriuksė LT Gyvulių ūkyje – Raimondas Kuodis

Vilniaus Gedimino prospekto Gyvulių Ūkyje jau daug metų sočiai kriuksi vienas toks "ekonomikos profesorius" Raimondas Kuodis, jau daug metų spec. kotletus ir spec. sosiskas rupšnojantis vien tik iš biudžetinio lovio - tai Lietuvos Banke, tai dabar Šimonytės Kanceliarijoje.

Šis meitėlis pagarsėjęs savo gyvuliška neapykanta daugiau nei jis savarankiškai užsidirbantiems žmonėms ir tiems, kurie važinėja dideliais automobiliais, taip nepaisydami Valdžios nurodymų sekti Žaliuoju Kursu. Tad kai šiandien Kuodis ėjo Gedimino prospektu patarinėti Šimonytei, jis nesuvaldė savo neapykantos savarankiškai užsidirbantiems žmonėms ir nufotografavo vieno iš ūkininkų protesto dalyvių - Petro Šiaučiūno - seną Range Rover. Tipo žiūrėkit, kaip turtingai gyvena ūkininkai ir dar protestuoti po biudžetinių kiaulių langais drįsta!

Vienas mažas niuansas - kaip mus informuoja Raimondo Kuodžio Viešų ir Privačių Interesų Deklaracija, šis kuklus biudžeto ėdrūnas turi du didžiulius visureigius: pilno dydžio Toyota Land Cruiser 4.2 litro ir 24 vožtuvų varikliu ir Ford F150.

Abu nusipirko vieną po kito 2020 metais, o tokius pirkinius, pastebėsiu, ne kiekvienas savarankiškai dirbantis ar ūkininkas gali sau leisti. Betgi Kuodis Gyvulių Ūkyje kriuksi prie vieno skalsiausių lovių, jam galima.

LDiena.lt Kaip daugmaž atrodo moraliosios kriuksės Raimondo Kuodžio automobiliai:

Toyota Land Cruiser 4.2

Ford F150