Ligotas Kauno hipsteris pavydi aukštos klasės prostitutės, FSB paserviruotos Karlsono Takerio viešbutyje Maskvoje

Autorius: Vikas Vikutauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/Vikut... 2024-02-11 01:59:00, skaitė 1034, komentavo 5

Ligotas Kauno hipsteris pavydi aukštos klasės prostitutės, FSB paserviruotos Karlsono Takerio viešbutyje Maskvoje

Amerikos janutienė nusprendė paimti iš liliputino interviu ir "parodyti visą tiesą kaip yra", kur "kiti žurnalistai tai neišklauso abiejų pusių" ir visi labai laukė ten tos visos tiesos, kur kiti žurnalistai neparodo,

nuvažiavo į maskvą, pasitrynė ten, buvo pavedžiotas FSB pareigūnų, aišku labai patiko, gal net kokią aukštos klasės prostitutę į viešbutį advedė, na visi žino, kokios spec tarnybos būna svetingos visokiems garbingiems svečiams,

na ir dvi valandos interviu. Na sunku labai išžiūrėt tas dvi valandas, nes ten realiai tai nesibaigiantis šūdų srautas apie tai, kaip "niekada nebuvo jokios Ukrainos" ir pan. Istorinių fantazijų toks kratinys.

ir mes pamatėme, kad tas Karslonas yra skuduras bei šiaip tokia žurnalistinė šliucha, nes dingo visi ten tie "nepatogūs klausimai" kur "nu šitas tai užduos nepatogių klausimų" ir pats interviu tai toks linksėjimas galva o ne interviu.

ir tada visi absoliučiai sau susigalvojo kodėl tas interviu labai fainai,

Ukrainos palaikytojai ir antivatnikai visokie sako "nu čia fainai nes visi pamatė, kad senis neadekvatas, nu dabar visi rednekai pamatys koks jis debilas!"

Mūsų visokie minkštagalviai rednekai bei trumpistai, kur "nu Trumpas tai mldc yra" prirašinėjo šūdų ant kiek geras žurnalistas yra Karlsonas. Kaip jis bliam atskleidė koks tas putenas yra myžalo puta. Nu kaip gerai čia jis visam pasauliui parodė, nu žiauriai geras intervas!

Vatnikai visokie "nu tai sakėm, kad čia istorinė yra neteisybė, taigi leninas sukūrė Ukrainą, niekada nebuvo jokios Ukrainos! (aišku nežiūrėję interviu)

JAV rednekai kurie labai mėgsta Karlsoną, aišku neišžiūrėję interviu, o geriausiu atveju paskaitę ten kokią nors santrauką - "kokio b mes turime duoti pinigų Ukrainai, kai niekada nebuvo jokios Ukrainos ir čia NATO ekspansija išprovokavo karą"

Vienžo visi šiame "interviu" rado kažką sau, kas patinka ir kas fainai. Aš tai manau, kad jei tu nuoširdžiai tikiesi nuvažiavęs į rusyną išgirsti kokią nors "tiesą", tai tu esi ne žurnalistas, o kretinas paskutinis.