AŠ ne SAU stadioną statau. Meras be cirkų neįtikėtinai atviras po to, kai iš Ukrainos atvyko savanoris su specialistų paruošta legenda!!!

Autorius: Jonas Balčiūnas Šaltinis: https://www.facebook.com/jonas... 2024-02-13 15:11:00, skaitė 810, komentavo 2

AŠ ne SAU stadioną statau. Meras be cirkų neįtikėtinai atviras po to, kai iš Ukrainos atvyko savanoris su specialistų paruošta legenda!!!

*Panorama. Teisėsauga sulaikė Stepukonį. Sulaikė dar šeštadienį, o apie tai buvo pranešta tik šiandien. Estai apie Stepukonio machinacijas žinojo jau prieš kelis metus, bet Lietuvos kontekste jo veikla atrodė skaidri kaip ašara Dievo aky. Stepukonis neva buvo išvykęs į Ukrainą, iš kurios neva grįžo. Gal jis slėpėsi pas Benkunską už spintos? Kai nuknisai tiek pinigų, tai gali nutikti taip, kad teismai neras priežasties jį nuteisti realia bausme.

*Trumpas ir Putinas dirba ranka rankon. Norint saugumo, teks rinktis kuriam stogui mokėti.

Tuskas pasitiki JAV, bet Prancūzija ir Vokietija pasitiki dar labiau.

*Suomija išsirinko naują prezidentą, kuris nesiruošia būti Putino draugu.

*Čia nuskambėjo radarom savireklama.

*Žemaitaitis kaltinamas žydus niekinančiais pareiškimais. Kaltina tie, kas Izraelio veiksmų ir kaltinimų palestiniečių genocidu niekaip nevertina. Įrašai FB svarbiau nei Izraelio bombos kurios kiekvieną dieną krinta ant civilių palestiniečių galvų. Šakalienei istorija svarbiau nei tai kas vyksta čia ir dabar.

*Ūkininkai nepatenkinti žemės ūkio politika. Valdantieji savo politika patenkinti. Patenkinta ir Šimonytė. Jai nusišvilpt ant ūkininkų ir ant dujų. Čmilytė linguoja galva. Ji irgi nelabai supranta apie ką kalba. Aplinkos ministras pats viršija visas politinės taršos normas.

*Panorama išdrįso iškelti ir Izraelio klausimą – žudo per daug, bet tai ne Lietuvos, o Vakarų politikų nuomonė. Izraelis nužudęs begalę palestiniečių civilių išlaisvino net du įkaitus. Įkaitų sveikata gera. To nepasakysi apie palestiniečius, kurie tapo Izraelio įkaitais. Nyderlandai rodo špygą ginklų tiekimui Izraeliui. Lietuva laiko špygas kad ginklai Izraeliui būtų tiekiami.

*Raseinių rajone jau turėtų veikti memorialas Lietuvos partizanams. Pastatas iki šiol tuščias, memorialas neveikia. Kam mums savi kovotojai, kai apstu svetimų nemokamai. Dar primoka. Atmintis trumpa, bet gali būti dar trumpesnė.

*Ignitis nutekino beveik visus gyventojų duomenis kuriuos turėjo. Nutekino dar ne viską, tad laukite tęsinio.

*Apie amerikietišką futbolą nekalbėsiu – nesuprantu jo. Amerika irgi nesupranta europietiško futbolo.

* Tiek žinių