Estliandijos premjerė paskelbta į paiešką. Litukrijos administratoriai jau pridėjo į kelnes!

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-02-13 22:40:00, skaitė 1087, komentavo 9

Estliandijos premjerė paskelbta į paiešką. Litukrijos administratoriai jau pridėjo į kelnes!

Naujas etapas Rusijos ir pribaltikos „valstybių“ santykių istorijoje.

Rusijos Vidaus reikalų ministerija, estliandijos ministrę pirmininkę Kają Kallas, įtraukė į ieškomų asmenų sąrašą. O liaudiškai tariant-paskelbė jos paiešką.

Taigi, sudie Kaja! Nematyti tau NATO generalinio sekretoriaus posto.

Beje, galite patys paskaityti šios fašistės ankstesnius pareiškimus ir pastarųjų metų sprendimus dėl Rusijos ir sulyginti juos su Rusijos baudžiamojo kodekso straipsniais.

Beje. Visai nereikia jos ieškoti: net jei ateityje ši persona netektų valdžios ir dėl visuotinės neapykantos išvyktų iš Estijos (trys ketvirtadaliai estų nori, kad Callas išvyktų), jos vyro verslo partneriai Rusijoje turėtų žinoti viską…

P.S.

Visiškai ir pilnai pritariu Rusijos Vidaus reikalų ministerijos sprendimui, įtraukti į ieškomų asmenų sąrašą šiuos barbarus, vandalus ir nacius, kurie reabilituoja fašizmą, išniekino ir sunaikino paminklus Tarybiniams kariams pribaltikos šalyse. Laukiu paieškų paskelbimo ir kitiems pribaltikos anglosaksų vasalams. Visų jų vardai žinomi.

Paieška taip pat paskelbta ir litukrijos kultūros, o tiksliau antikultūros, ministeriui S.Kairiui, šitam pagarsėjusiam antitarybininkui ir rusofobui, Memelio merui ir kitiems veikėjams.

P.P.S.

Pagaliau rusofobijos ir karo kurstymą pribaltikoje Maskva įvertino.

Asmuo, daug metų keliantis tautinę neapykantą, skatinantis rusofobiją ir reablituojantis fašistines idėjas, daug nuveikęs, kad būtų pradėtas pilietinis karas okrainoje, Estijos premjerė Kaia Kallas Rusijos vidaus reikalų ministerijos įtraukta į ieškomų asmenų sąrašą.

Jei kas nežino, tai primenu. Estijoje egzistuoja viena žiauriausių politinių oponentų persekiojimo sistemų. Žmonės gaudomi ir deportuojami vidury baltos dienos. Šeimos išskiriamos. Žmonės talpinami į kalėjimą už nieką. Sergejaus Seredenko ir Ivo Petersono neduos sumeluoti. Jų vardai yra ledkalnio viršūnė.

O ši Kallas – tai Estijos korupcijos veidas. Melo ir korupcijos ikona.

Dabar aš laukiu ir nesulaukiu įvairaus bezdėjimo iš Estijos pelkių.

Taigi, profašistinės pribaltikos valstybės gavo savo juodą ženklą. Manau, kad diplomatiniai santykiai tarp šalių bus nutraukti, o sienos uždarytos.

Pagaliau visos kaukės nuimtos. Ir tai yra gerai.

Anglosaksų minjonai! Būsite teisiami!

LDiena.lt Video komentaras apie Rusijos Federacijos paieškomus nusikaltėlius iš Lietuvos:

https://youtu.be/oQn3t4loTWk