Vakar Ukrainai į rankas buvo įteikta tiksinti didelių nemalonumų bomba

Autorius: Milda Bartašiūnaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/milda... 2016-05-16 09:48:49, skaitė 2353, komentavo 0

Vakar Ukrainai į rankas buvo įteikta tiksinti didelių nemalonumų bomba

Dėl piniginių išlaidų - mažiausiai dabar jaudinasi kabminas su Poroshenko priešaky. Sukrapštys kaip nors tuos 30 mln. eurų. Tiesa, scenos dekorui nepakaks blizgių "roshen" saldainių popierielių. Teks nuomotis visas tas 3D technologijas, ekranus kartu su tech.personalu iš kitų šalių (gal net tos pačios Švedijos).

Didžiausias galvos skausmas bus Rusija. Juk gali tekti paminti ne vieną ir ne du ideologinių sankcijų principus. 

Tarkim:

Jei Rusija deleguos į Ukrainą Gazmanovo ir Valerijos duetą, kurį prodiusuos ir tuo pačiu lydės pats Kabzonas. Įsivaizduojat, koks kils šaršalas? Na, jei ne šie uždrausti atlikėjai, tai gali būti koks Krymo pusiasalio Krymo totorių diedukų tercetas, kuris užtrauks dainą apie "grįžimą namo, kol saulė dar nenusileido".

O jei dar dainos orkestruotėje dalyvaus koks karinis varinių pučiamųjų ansamblis?

Maža to, teks priimti plačią "Kremliaus ruporų" delegaciją, tarp jų gali būti net tie žurnalistai, kuriuos paskutiniais metais geltonraištės vyšivankos mėtė iš Kijevo oro uosto kaip muses iš barščių.
O paskutinis maidanūtų kantrybės siūlelio tvirtumas bus patikrintas Rusijos Federacijos vėliavų jūra pačiame sostinės centre.

---------------------------
P.S.
Net neabejoju, kad tarp Rusijos fanų atsiras smarkuolių, kurie išėję iš naktinio klubo Kriščiatike trečią valandą nakties užtrauks: "Krym naš - la la la lalalala laaaaa"...

---------------------------
Užbaigiant šią mano lakios fantazijos tikimybių teoriją norisi paklausti Džamalos bei visų vyšivankų, jūs tikrai manot, kad laimėjot Euroviziją?