"Berliner Zeitung": Nuo absoliučios skiepų šalininkės iki neįgaliosios

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-03-04 03:03:00, skaitė 970, komentavo 5

Vokiečių dienraštis "Berliner Zeitung" sekmadienio numeryje paskelbė istoriją 60-metės Erikos Seebacher, kuri tikėjo skiepų nauda, o dabar neišbrenda iš sveikatos ir finansinių problemų.

Straipsnyje "Nuo "absoliučios skiepų šalininkės" iki skiepų neįgaliosios - dabar ji kovoja už teisingumą" rašoma, kad po skiepo Erika Seebacher pajuto burnoje itin stiprų metalo skonį. Jis atsirado praėjus dešimčiai minučių po injekcijos ir išnyko po geros valandos. Tai įprasta: skonio pokyčiai yra vienas dažniausių koronavirusinių vakcinų šalutinių poveikių.

Po dviejų savaičių 60-metė pajuto "vidinę vibraciją". Ji negali miegoti ištisas naktis ir pastebi raudonas dėmes visame kūne. Kai atsikelia, jai svaigsta galva. Tai tęsiasi kelias dienas, o paskui ji atsiduria greitosios pagalbos skyriuje. Įtariama, kad per daug streso. Atlikus kraujo tyrimą nieko nenustatyta. Ir iš tiesų: laikui bėgant simptomai išnyksta.

Seebacher būklė taip pagerėja, kad netrukus ji antrą kartą vyksta į skiepų centrą. Tai buvo sprendimas, po kurio logopedės gyvenimas nebebuvo toks pat. Po antro skiepo jai prireikė globos. Dabar jau beveik trejus metus moteris kovoja, kad tai, kas jai nutiko, būtų pripažinta kaip susiję su skiepijimu. Ji kovoja su savo sveikatos draudimo bendrove, kuri nenori toliau mokėti už jos vaistus. Ir jau daugiau nei pusantrų metų ji laukia, kol bus patvirtinta paraiška, kuri suteiktų jai galimybę gauti priežiūros išmokas.

Erikos Seebacher istorija parodo, rašoma "Berliner Zeitung", kokios sunkios problemos kyla su sunkiai sergančiais žmonėmis, kai tik kyla įtarimas, kad skiepai gali būti susiję su jų problemomis. Galbūt tai taip pat paaiškina, kodėl tiek daug žmonių šiuo metu praranda pasitikėjimą valstybe ir politika ir yra atviri daugeliui sąmokslo teorijų. Pati Erika Seebacher taip apibendrina savo patirtį: 

"Niekada nemaniau, kad kai kuriais atvejais nesulauksi jokios pagalbos ir būsi apšmeižtas. Vis dar nėra jokio apsaugos tinklo. Niekas nebuvo parengta žmonėms, kuriems pakenkė skiepai, - taip yra ir šiandien".

AVvXsEjkhpQtuwl7sVXbsBh6g7xxOYiQCgO08fiI0RhIqFBk8_BZ3bXyybVtG4LQrPCnWbfwLdgRhb2Tv36u2WAy5W6Y801EJ4XmoXlHJ6HZ2PdKex4VbnHLxO6zFKxUbYkXBmRHX3FTH3vBFBvcGU05mK-xxI70qUE4RpII-gv3-0m-y3gpaDhmu08CsAq81y0
"Staiga nebegalėjau vaikščioti." Po antrojo skiepo nuo koronaviruso Erika Seebacher tapo slaugos ligone

"Turėjau tikrai gerą gyvenimą - noriu jį susigrąžinti."

Iki dienos, kuri iš esmės pakeis logopedės gyvenimą, dar buvo likę pusantros savaitės. Ji ištiko ją 2021 m. gegužės 29 d., praėjus vienuolikai dienų po skiepo, be jokio perspėjimo: "Staiga nebegalėjau vaikščioti." Jos kairė pėda patino ir nepakeliamai skaudėjo. Per kelias ateinančias savaites simptomai greitai išplito. Pirmiausia į kitą pėdą, kojas, paskui į rankas ir plaštakas. Tam tikru momentu paralyžiuojamas ir jos veidas. Kartais jai sutrinka balsas.

Dabar 63 metų moteris vis dar nėra sveika. Kiekvienas, aplankęs ją jos namuose Štutgarto pakraštyje, pastebės, kad ji jau seniai susitaikė su tuo, kad naujosios aplinkybės tapo nuolatinės. Dviejuose aukštuose galima naudotis riedučiais, įrengtas laiptų keltuvas, ant sienos pritvirtinti turėklai, dušo sėdynė ir stalas ant ratukų, kurį Seebacher gali pasistumti virš lovos, kad galėtų bent šiek tiek dirbti nešiojamuoju kompiuteriu, jei tik jos būklė leidžia. Seebacher kenčia nuo nuovargio, stipraus lėtinio išsekimo, ir gydytojai jai diagnozavo multisisteminę ligą ME/CFS. Magnetinio rezonanso tyrimai parodė raumenų pažeidimus ir nervų uždegimą nuo pėdų iki galvos, o skausmą ji gali kęsti tik stipriais nuskausminamaisiais vaistais. Pabudusi ji galvoja, ar gali nusiprausti po dušu, ar reikia taupyti jėgas, nes vėliau jos laukia vizitas pas gydytoją.

Kartais kalbėdama ji ieško žodžio. Tada jos burna ima drebėti. Šis diskomfortas akivaizdžiai jaudina ją, logopedę, kurios darbas - padėti kitiems, turintiems kalbos sutrikimų. "Man sunku rasti tinkamus žodžius, - aiškina ji, - anksčiau man niekada neatsitikdavo kažkas panašaus".

Kadangi skausmas prasidėjo pėdoje, iš pradžių ji manė, kad tai sporto pasekmė. Kai prasidėjo problemos, Seebacher norėjo "kuo greičiau atgauti sportinę formą". Ji sukaupė visas jėgas, keliavo nuo vieno gydytojo prie kito ir iš vienos klinikos į kitą, kad išsiaiškintų savo nusiskundimų esmę. Iki šiol ji bus apsilankiusi 60 kabinetų ir 17 kartų gydėsi stacionare. Tai didžiulis iššūkis, ypač pradžioje. Nuo 2021 m. rugsėjo ji gali beveik tik gulėti - o kai kuriomis dienomis Seebacher vyras turi jai prie burnos prilaikyti arbatos puodelį, nes ji pati neturi jėgų tai padaryti. Jis įsodina ją į automobilį ir veža į operacijas bei klinikas "gulinčią ant galinės sėdynės su daugybe pagalvėlių".

Palaipsniui gydytojai atmeta ortopedines, neurologines, genetines ligas ir ligą ima sieti su skiepais. 

"Autoimuninė reakcija laikinajame ryšyje po vakcinacijos" parašyta vienos universitetinės ligoninės firminiame blanke, "Lėtinio nuovargio sindromas po Covid vakcinacijos" - kitos ligoninės išrašymo lape. Privačios praktikos neurologas patvirtino "neuropatinį skausmą po Sars-CoV-2 vakcinacijos" - o universiteto kolega nusiskundimus priskyrė "greičiausiai po vakcinacijos sindromo prasme". Marburgo universitetinės ligoninės specialioje ambulatorinėje klinikoje, kuri visoje Vokietijoje yra centrinis punktas, į kurį kreipiasi žmonės, kuriems įtariama vakcinos žala, dauguma žmonių po diagnozės nustatymo net nesulaukia tolesnio vizito - Seebacher čia buvo hospitalizuotas penkis kartus.

"Berliner Zeitung" pašymi, kad šis ligos po skiepijimo atvejis yra geriau dokumentuotas nei beveik bet kuris kitas - ryšys su skiepais nėra tik įtarimas, bet jį pagrindė keli gydytojai.

Mėnuo po mėnesio eina pripažinimo procesas

Pacientei suteiktas 80 proc. neįgalumo lygis. Tačiau tai neišsprendžia problemų - net ir finansinių. Ji iš savo kišenės jau investavo daugiau nei 50 000 eurų: į laboratorinius tyrimus ir vaistus, privačius vizitus pas gydytojus ir namo pertvarkymą į laiptų keltuvą.

Toliau laikraštis aprašo nesibaigiančias biurokratines procedūras, kurios laukia neįgalių ligonių. Mes "gerovės valstybės" piliečiai nesunkiai jas įsivaizduojame.

Vakcinos, kuria buvo skiepyta Erika Seebacher, tyrimai parodė,  kad jos buvo užkrėstos baltymais.

"Astrazeneca" vakciną, kurios partijos numeris ABV 5811: tai viena iš trijų partijų, kurios atsitiktinai pateko į Ulmo universitetinės ligoninės tyrimą - rezultatai buvo paviešinti per kelias dienas nuo Seebacher antrojo skiepo iki šalutinio poveikio pasireiškimo. Laboratorijoje nustatyta, kad vakcina buvo "akivaizdžiai užteršta" svetimais baltymais. 

Dvi laboratorijos, atlikusios nervų ir raumenų biopsijas, Erikos Seebacher pėdose aptiko korona viruso spyglio baltymą. 

Kadangi ligos mechanizmai neaiškūs ir nėra klinikiniais tyrimais įrodyto E. Seebacher nusiskundimų gydymo, jos gydytojai, remdamiesi išvadomis, bando kelis gydymo būdus, kol kas be teigiamo rezultato.  Kadangi nėra gerai ištirtų gydymo būdų, skirtų gydyti po Kovidinės vakcinacijos, gydytojai taip pat pasikliauja vaistais ir procedūromis, kurios yra patvirtintos tik kitoms ligoms gydyti. 

AVvXsEhAGcfjsTW_2urQjAgnVtdC0pbprwX24uLApAVJoc7ZoFFXoX3XJIz17HYF-EQLMxBYSsOn62FPoVXOlb11PPGb_W00wSSZV-xpHkOSmAtzVJzLiXIGlLWFsghU9qCMvcHtANM87yHy8uafTRsm5L6Ml3AjlAHCMEjFzieb1hFbjHlcPUP3-p3UjZr9EwQ
Ligonės namuose įrengtas liftas

Toliau straipsnyje aprašomos sunkiai sergančios ligonės kančios su vokiečių biurokratija ir draudikais, kuriems nepakako to, kad skiepais tikėjusi ligonė jau aplankė 60 gydytojų ir atliko visas įmanomas diagnostikos procedūras.

Mano pastaba.

O gal ji per mažai tikėjo mokslu? Laikraštyje pažymima, kad ligonės organizme atrastas spyglio baltymas. Tai įrodo, kad po skiepijimo praėjus gana daug laiko spyglio baltymo genas vis dar ekspresuojasi ligonės ląstelėse, pasekoje įvestos mRNR "vakcinos", ir nuodija ligonės organizmą. Vokiečių gydytojams su "turkų genijais" iš BioNTech dabar reikia "įškrapštyti" tą šlamštą iš ląstelių! O kaip? Tai neįmanoma! O juk nebuvo ištirta, kaip ilgai ekspresuosis spyglio genai ląstelėse. Nebuvo!!!