Kaip Dovilė Šakalienė iš seimo sandėlio pyzdino 596 pakuotes kavos, 2700 tušinukus ir kitokį chlamą

Autorius: Vikas Vikutauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/Vikut... 2024-03-07 14:58:00, skaitė 1029, komentavo 11

Kaip Dovilė Šakalienė iš seimo sandėlio pyzdino 596 pakuotes kavos, 2700 tušinukus ir kitokį chlamą

Šakalienė man labiausiai įsiminė kai 2017 metais pasiūlė įstatymu priversti žiniasklaidos priemones transliuoti "pozityvias žinutes". Na mol "tiek daug pas mus negatyvo, tai įveskime pozityvčiko kvotas". Na toks infantilus žmogeliukas, toks "kaip galvosi - taip ir bus", "svarbu pozityviai nusiteikti", na tokia "happy go lucky" dundukė. Na tokia kur visur būna tokių žmogeliukų.

Bet pasirodo ji su turginėm tašėm ėjo į seimo sandėlį ir ten pyzdino 596 pakuotes kavos, 146 kuprines, 458 puodelius, 22 gintarines apyrankes, 2700 tušinukų ir dar visą debesį visokio chlamo, rankšluosčius, kojines, pledus, šokdynes (!), kamuolius ir taip toliau. Tarsi varytų po to į turgų ir pardavinėtų. Kaip sovietiniais laikais kur kai dirbi fabrike tai pavagi kažkiek batų tepalo, varžtų, dantų šepetukų ir po to arba turguje parduodi, arba keiti į kokias nors dešras su pažįstamu iš mėsos kombinato.

Na tikrai reikia turbūt kelti atlyginimus seimo nariams, nes nu jie taip sunkiai galą su galu suduria, kad turi vilti 596 pakuotes kavos. Jei kavos pakuotės po pusę kilogramo, tai čia yra 298 kilogramai kavos. Čia per kelis kartus turi varyt su tom turginėm tašėm kad viską sutalpintum, nepaneši vienu ypu beveik 300kg kavos!

O dabar reikia pasidaryti pačiam kavos, pasiimti kokį sausainį ir su nekantrumu laukti atmazų. Na kaip galima būtų pateisinti tokį dalyką? Na nežinau, tarkim Dovilė nešė "apsnūdusiems mokytojams" per protestus kavą, kaip tikrai socialdemokratė tiesiogiai palaikė rinkėjus. Arba mokykloms nešė tušinukus. Arba aprūpino kanceliarinėmis priemonėmis bei šokdynėmis Jaunimo liniją.

Bet gal reikės kreiptis į seimo etikos komisiją, kuriai pati Dovilė priklauso, kad pati Dovilė prisidėtų svarstant savo poelgius ar jie nepažeidė etikos? Ne, tikriausiai nepažeidė. Juk būtų tikriausiai žinojusi, kai dėjo į kišenes tas 22 gintarines apyrankes, 30 kaklaraiščių ir kai nešė pro duris dėžes su gertuvėmis bei puodeliais.

Nežinau jau ar gali būti dar didesnis dugnas. Baukutė gal kai su vyru rozetes iš seimo viešbučio suko, bet ir tai, kiti visai dydžiai pasisavinimų. Ir jau kuris laikas atrodo, kad na jau dugnas dabar. Bet va atsiranda Dovilė kokia kuri ima tą dugną ir pramuša. Kas toliau? Gal ras parlamentarų kurie kokį unitazą ar kriauklę iš seimo išlupo ir pas save pasistatė? Ar kad vogė kibinus iš seimo valgyklos? Kuo dar tas Tapinas mus nustebins?