SS garbės kodeksas – dėl kario elgesio su užsieniečių moterimis Rugsėjo 17 d.

Autorius: National Socialist Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-03-15 00:05:00, skaitė 1220, komentavo 11

SS garbės kodeksas – dėl kario elgesio su užsieniečių moterimis Rugsėjo 17 d.

Jūs esate SS žmogus. Tai reiškia, kad jūs nesate samdinys, kuris yra įdarbintas kovoti už kažką tiesiog dėl atlyginimo, net jei tai jums nerūpi. Kaip SS žmogus, jūs atstovaujate savo tautai, savo kraujui. Be to, jūs taip pat atstovaujate SS, bendruomenei, tvarkai savo tautoje, kurios ypatingos užduotys yra išlaikyti gryną kraują, pakelti rasės vertę. Kai stovi svetimame krašte, su ginklu rankoje, turi dvigubą pareigą: privalai atstovauti savo tautai ir turi būti vertas SS.

Tačiau jūs elgiatės nevertai, kai jūs – vilkėdami Fiurerio uniformą su Waffen SS ženkleliais – bėgiojate smuklėse ir restoranuose su tomis merginomis ir moterimis, kurios nesidalija savo žmonių skausmu ir rūpesčiu, kurios nepastebi savo žmonių skausmo vien dėl to, kad joms trūksta jokio jausmo. Tai nėra padorios šių užsienio žmonių moterys ir merginos. Tai yra kažkas, ką galite laikyti savaime suprantamu dalyku. Toms merginoms, kurių brolius ir tas moteris, kurių vyrus nugalėjote jūs ir jūsų bendražygiai, tikrai nenorėtumėte mesti ginklų aplink jus. Jūs taip pat žinote, kokia žala gali būti padaryta dėl tokios neatsargios asociacijos.

Kaip galite reikalauti neišvengiamo kietumo teisės, jei leidžiate sau eiti? Kaip išlaikyti aiškų vaizdą ir tinkamą guolį, jei prarandate savigarbą? Daugelis iš jūsų šiame kare turėjote galimybę prisiimti daugiau atsakomybės, kurią kada nors būtumėte galėję turėti taikos metu. Jūs visi turite įrodyti, kad esate verti šios atsakomybės. Mes žinome, kad jūs esate drąsus kare. Bet jūs taip pat turite išmokti būti ramus, drausmingas ir nuosaikus, net kai nestovite formoje. Būtent to tikimės mūsų žmonių ateities labui.

Ką turėtumėte daryti perskaitę šias eilutes? Aš jums pasakysiu. Jūs turite turėti aiškias akis ir sąžiningą širdį. Žinote, ką turiu omenyje. Žinote, kaip aš tai turiu omenyje. Galbūt jūs taip pat žinote, kad vienas ar kitas jūsų draugas nesielgė taip, kaip turėjo. Iki šiol jūs tiesiog žiūrėjote ir supratote, kad tai jums nerūpi. Patikėkite, tai jums rūpi. Tai liečia mus visus. Pirmiausia išbandykite tikros draugystės būdą: paimkite savo draugą į šoną ir kalbėkite su juo aiškiai ir pagrįstai. Pasakykite jam, ką tai reiškia. Papasakokite jam apie lemtingą valandą, kurioje atsidūrė mūsų žmonės. Įspūdis jam, kad Fiureris negali atsisakyti nė vieno bėgimo.

Visada atminkite, kad mėnesiai ir metai, kuriuos dėvite uniformą su SS runomis, liks nepamirštami visą likusį gyvenimą. Vokiečiui tai yra lemiami gyvenimo metai. Ne tik dėl to, kad jaunasis SS savanoris bręsta į vyrą, ar dėl to, kad jo krūtinė tampa platesnė, ar jo žingsnis tikresnis, ar jo regėjimas labiau ryškus. Jo dvasia yra taip susiformavusi. Ir jis SS bendruomenėje mokosi to, kas visada liks su juo: tvarka, drausmė, sąžiningumas, punktualumas, pasiaukojimas ir pareigos jausmas bendruomenei. Negadinkite šios atminties neatlikdami savo pareigų taip, kaip jūsų žmonės tikisi iš jūsų. Jei to nepaisysite, įskaudinsite save labiau nei bet kas kitas.

Kažkada buvo laikas, kuris skelbė „savo kūno teisę“. Tai buvo laikotarpis, kuris suteikė palaiminimą, jei juodaodis vyras vedė baltą moterį arba jei vokietis vedė žydę – laikas, kuris taip pat apsaugojo tuos, kurie nužudė negimusį vaiką savo motinos kūne, jei jo atvykimas sukeltų nepatogumų tėvams. To meto čempionai, kuriuos mes jau įveikėme per Fiurerio kovą Vokietijoje, dabar atkakliai stovi visuose frontuose prieš mus.

Jei tikite, kad su savo kūnu ir savo krauju galite daryti tai, ko norite, kad ir kokie būtų jūsų norai, tada jūs padedate mūsų tautos ir mūsų pasaulėžiūros priešams. Jūs esate tik savęs šeimininkas, iš tikrųjų, kai galite sukaupti pakankamai jėgų ir pasididžiavimo, kad gyventumėte pagal įstatymus, pagal kuriuos jūsų tauta, jūsų SS ir jūs pats esate surinkti.

Kas gadina savo kraują, griauna savo tautą.

Patys privačiausi individo dalykai yra viešiausi bendruomenės dalykai. Nes juose sprendžiamas svarbiausias dalykas: mūsų tautos fizinė egzistencija ir ateitis.–Vilhelmas Pleyeris