Orbanas: "Jokios migracijos, jokio genderio, jokio karo!"

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-04-23 00:10:00, skaitė 496, komentavo 7

Orbanas:

Globalistinė Briuselio vadovybė "turi pasitraukti" ir "nenusipelno dar vieno šanso", pareiškė Vengrijos premjeras V. Orbanas penktadienį Budapešte, pradėdamas Europos Parlamento rinkimų kampaniją. 

"Briuselyje reikia permainų!" skelbė premjeras Viktoras Orbanas, sakydamas dienraščiui " Magyar Nemzet": "Mes turime užimti Briuselį, nustumti į šalį jo biurokratus ir perimti reikalus į savo rankas. Jei to nepadarysime, ne tik Europa, bet ir mes, vengrai, sumokėsime didelę kainą už Briuselio vadovų nekompetenciją ir bejėgiškumą."

Penktadienį savo partijos "Fidesz" nariams Orbanas sakė, kad birželio mėn. vyksiančių rinkimų kampanijos šūkis bus "Jokios migracijos, jokio genderio, jokio karo!"  Vengrijos premjeras - šiuo metu ilgiausiai ES pareigas einantis šalies vadovas - rinkimus pavadino ryškiais kontrastais, ypač masinės migracijos, lyčių ideologijos ir, ko gero, svarbiausia - karo ir taikos klausimais.

"Briuselyje šiandien turime karą remiančią daugumą. Europoje vyrauja prokarinės nuotaikos, o politikoje dominuoja karo logika. Visur matau pasiruošimą karui iš visų pusių. NATO generalinis sekretorius nori įsteigti NATO misiją Ukrainoje, o Europos lyderiai jau dreifuoja karo link. Aš su jais kalbuosi, girdžiu juos; jie mato šį karą kaip savo karą ir kovoja jame kaip savo", - sakė V. Orbanas.

Orbanas pasisakė prieš tai, kad Europa prisiimtų ilgalaikius įsipareigojimus finansuoti karą Ukrainoje, pridūrė, kad, jo nuomone, "padėtis negerėja", nepaisant visų Vakarų valstybių į konfliktą siunčiamų pinigų ir ginklų.

V. Orbanas perspėjo, kad konfliktas yra "per žingsnį nuo to, kad Vakarai nusiųstų savo karius į Ukrainą": "Tai karo sūkurys, kuris gali įtraukti Europą į bedugnę. Briuselis žaidžia su ugnimi."

"Mes nenorime karo ir nenorime, kad Vengrija vėl taptų didžiųjų valstybių žaisliuku. Todėl turime tvirtai pasisakyti už taiką... Vengrija neįsitrauks į Rusijos ir Ukrainos karą nė vienoje pusėje", - pareiškė jis.

V. Orbanas ne tik paminėjo ryškius nesutarimus su Briuselio vadovybe dėl karo Ukrainoje, bet ir atkreipė dėmesį į kitas sritis, kuriose globalistų darbotvarkė patyrė nesėkmę: "Briuselis turi problemų. Didelė bėda. Vadovybė žlugo. Europos ekonomika smunka. Ekologinis perėjimas yra katastrofa. Ukrainietiški grūdai žlugdo Europos ūkininkus. Migrantai plūsta per sienas. Didėja nusikalstamumas ir smurtas. Jie nori perauklėti vaikus ir atiduoti juos į lyčių aktyvistų rankas".

Europos Parlamento rinkimuose, kuriuose birželio 6-9 d. visų 27 ES valstybių narių rinkėjai eis prie balsadėžių, tikimasi, kad patriotinės partijos pasieks didelių laimėjimų dėl stiprėjančio nusistatymo prieš masinę migraciją, pykčio dėl smunkančios ekonomikos ir žemdirbių nuotaikų priešinantis globalistinio elito palaikomai žaliajai darbotvarkei.

V. Orbano vadovaujama Vengrija jau seniai nesutaria su Briuseliu, o ES neskiria Budapeštui lėšų dėl tariamų "teisinės valstybės principų" pažeidimų, pavyzdžiui, dėl to, kad Vengrija atsisako priimti daugybę nelegalių migrantų ir apriboja LGBT ideologijos propagavimą per vaikų televiziją ir mokyklose.

Nors V. Orbanas dažnai kaltinamas antidemokratiškumu, Vengrijos lyderis kaip didėjančio autoritarizmo ES pavyzdį nurodė neseniai įvykusį kraštutinių kairiųjų Briuselio savivaldybės mero bandymą uždaryti Nacionalinio konservatizmo (NatCon) konferenciją, kurioje V. Orbanas dalyvavo šią savaitę.

"Visi mato, kad šiandien Europa balansuoja ant ribos tarp represijų ir laisvės, ir manau, kad šie rinkimai lems, į kurią pusę ji pasuks", - sakė jis.

Baigdamas savo kalbą V. Orbanas sakė: "Turime kovoti, turime ginti Vengrijos žmonių taiką ir saugumą, turime ginti savo ekonominius pasiekimus, turime ginti savo šeimas ir ypač savo vaikus, kad net Briuselis suprastų: jokios migracijos, jokios lyties, jokio karo! Toks yra mūsų rinkimų manifestas. Pirmyn, Vengrija, pirmyn, vengrai!"

Viktoro Orbano kalba (vertimas į rusų kalbą):

https://www.youtube.com/watch?v=ibQWNiV3AAA

P.S. Šiuolaikinė pasaka: Kartą gyveno 27 broliai. Du buvo protingi, o 25 - idiotai...